Artikelnummer: 276029

Dit product is niet meer beschikbaar.

Interessante alternatieven

Populair van Steinberg

Steinberg Elements 10

Cubase is een van de krachtigste muziekcreatie softwarepakketten ter wereld. Met zijn ongeëvenaarde reeks flexibele tools, kunt u elke vorm van muziek snel en intuïtief maken. Het zit boordevol een breed scala aan virtuele instrumenten, effecten en duizenden geluiden. Of je nu een professionele componist bent of een beginner bent van muziekproductie, Cubase biedt je alles wat je nodig hebt om van je ideeën muziek te maken.

Cubase 10 levert vele indrukwekkende nieuwe functies in een opmerkelijk krachtig softwarepakket. Het bevat veel nieuwe hulpmiddelen om uw creativiteit te verbeteren en uw workflow te versnellen. Er is ook een nieuwe, moderne gebruikersinterface en verbeterde audiokwaliteit. Cubase 10 maakt muziekproductie inspirerender, intuïtiever en flexibeler dan ooit tevoren.

VariAudio 3: beheer elk aspect van uw audio
Kwaliteit, workflow en bruikbaarheid - elk aspect van VariAudio is verbeterd en uitgebreid met nog creatievere tools. Smart Controls versnellen aanzienlijk uw workflow door directe controle van alle parameters in elk segment mogelijk te maken. U kunt het micro pitch-niveau bewerken voor vloeiende overgangen en overgangen, de formant-shift aanpassen voor perfecte natuurlijke tonen, uw opnames drastisch transformeren met extreme toonhoogtecorrecties ... en alles daar tussenin - VariAudio geeft u de ultieme controle.

Audio Alignment: synchroniseren van je geluid
Het verdubbelen van de hoofdstem en het stapelen van meerdere opnamen is een veel voorkomende techniek in de muziekproductie, maar het afstemmen van de timing van elke opname op de leadzang kan een tijdrovende klus zijn. Met het nieuwe hulpprogramma Audio Alignment kunt u gestapelde vocale en andere opnames in een mum van tijd synchroniseren, waarbij meerdere tracks in één keer worden gecombineerd met een aangewezen referentietrack, waarbij de timing automatisch wordt gecorrigeerd. Audio Alignment maakt het stapelen van opnames snel, gemakkelijk en efficiënt.

Kanaalstrook herzien
De kanaalstrip is het belangrijkste element in de mengwerkstroom van veel producenten en ingenieurs. De volledig opnieuw ontworpen kanaalstrip in Cubase 10 vergroot de functionaliteit en bruikbaarheid van de modules aanzienlijk. Nieuwe meetelementen bieden directe visuele feedback voor elk van de modules, met detailaanzichten voor de compressoren die verder kunnen worden aangepast met extra bedieningselementen.

Groove Agent SE 5
Groove Agent SE 5 introduceert een geheel nieuwe gebruikerservaring, gigabytes aan nieuwe geluiden en geïnspireerde workflowverbeteringen. Met een volledig aanpasbare interface, een akoestische drumkit met de juiste naam The Kit, 20 nieuwe Beat Agent-kits voor elektronische producties, routing met één klik, Pad-presets, preview in de kit in de nieuwe inhoudsbrowser en nog veel meer, Groove Agent SE 5 heeft veel nieuwe functies die je kunt verkennen.

MixConsole Snapshots: Onmiddellijk opslaan en oproepen
Maak alternatieve mixen voor uw project en vergelijk de resultaten binnen enkele seconden, dankzij MixConsole Snapshots. Met deze faciliteit kunt u eenvoudig uw huidige mix opslaan in een tabblad direct in de MixConsole, zodat u deze op elk gewenst moment kunt oproepen. U kunt notities aan elke momentopname toevoegen, alleen de EQ-instellingen oproepen of zelfs alleen de instellingen van een afzonderlijke track oproepen. MixConsole Snapshots zullen de manier waarop je mixt fundamenteel veranderen en verbeteren.

Inspirerende geluiden en geweldig klinkende loops
Cubase 10 wordt geleverd met 5 GB verse geluiden en loops, exclusief geproduceerd door enkele van de meest geprezen producers in hun genres. Florian Meindl uit Berlijn heeft de diepe, groovende Analog Techno-bibliotheek geproduceerd met zijn modulaire synthesizeropstelling. The Beat Butcha, waarvan de productiekredieten Jay-Z, Beyonce, Mobb Deep en vele anderen omvatten, heeft The Hip Hop Vault opgenomen met geweldig klinkende drums en unieke loops. Soul Assembly is een verzameling van Soul Surplus, met een vibe die perfect is voor de basis van nieuwe creaties. Drum- en basduo Rawtekk produceerde Raw Ambience, een zeer esthetische geluidsbibliotheek die perfect is voor elektronica, sfeer en dubstep. Geproduceerd door Allen Morgan, de in Nashville gevestigde producent, is de Blockbuster-bibliotheek de perfecte inspiratie voor elektronische muziekfilmtrailers. Mystic Spaces is een verzameling buitengewone experimentele geluiden geproduceerd door muzikant, geluidsontwerper en instrumentenbouwer Ferdinand Försch.

MPE ondersteunt multidimensionale controllers
MIDI Polyphonic Expression (MPE) wordt nu officieel ondersteund in Cubase 10. De meest voorkomende MPE-controllers worden automatisch gedetecteerd en ingesteld, met gemakkelijke toewijzing aan elke soort instrumentparameter. Bibliotheken met exclusief ontworpen MPE-ready presets voor Retrologue en Padshop zijn inbegrepen.

Steinberg Virtual Reality-productiesuite voor Cubase
Steinberg Virtual Reality is een verzamelterm voor het VR-initiatief van Steinberg, waarmee je professionele maar toch eenvoudig te bedienen tools voor het produceren van Virtual Reality-content hebt - van audio-opname tot uiteindelijke mix. De VR-productiesuite bevat een reeks plug-ins en naadloos geïntegreerde functies, zoals een Ambisonics-bus van de derde orde, een HMD-connector voor head-tracking, een volledig geïntegreerde Binauralizer en een VR-panningapparaat, opgenomen in de VST Multipanner.

Steinberg Elements 10Cubase Elements 10 requirements
Operating systems (Windows): Windows 7 (64-bit), Windows 8 (64-bit), Windows 10 (64-bit)
Operating systems (Mac): macOS Sierra, macOS High Sierra, macOS Mojave
CPU minimum: 64-bit Intel or AMD multi-core processor
CPU recommended: Intel i5
RAM minimum: 4 GB
RAM recommended: 8 GB
Hard disk free space: 30 GB
Display resolution minimum: 1440 x 900
Display resolution recommended: 1920 x 1080
Graphics: Graphics card with DirectX 10 and WDDM 1.1 support (Windows only)
USB Port: -
OS compatible audio hardware: Yes
ASIO compatible audio hardware recommended for low-latency performance: Yes
Internet connection for: Installer download, license activation, cccount sign up and product registration
Notes: This software version does not support 32-bit plug-ins.

Steinberg Elements 10

Steinberg Elements 10