Sennheiser IE 400 Pro Smoky Black

Merk: Sennheiser |

Artikelnummer: 272089

Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.

Interessante alternatieven

Populair van Sennheiser

Sennheiser IE 400 Pro Smoky Black

Het warme in-ear bewakingsgeluid van de IE 400 PRO Smoky Black met zijn rijke, merkbare stootkracht is de juiste keuze voor professionals die met hun hun gebruikelijke studiogeluid op het podium willen meenemen. Zelfs bij hoge geluidsdrukniveaus, reproduceert de IE 400 PRO zijn warme geluid vrij van artefacten en vervorming. Met de nieuw ontwikkelde TrueResponse-technologie genereert de dynamische driver van slechts 7 mm een ??enorme resolutie en voorkomt akoestische stress, zelfs tijdens lange gebruiksperiodes. Vervorming, overlappende frequenties en resonantiepieken die anders meestal vaak voorkomen, vormen geen probleem meer. De vervormingsfactor is geoptimaliseerd tot een voorheen ondenkbare 0,08%. Het miniatuurontwerp maakt ook een ultracompacte constructie mogelijk die, dankzij de bijbehorende siliconen en traagschuimadapters, individueel kan worden aangepast. Deze in-ear monitor is gemakkelijk te hanteren en biedt een briljante geluidsweergave. Gebouwd om lang mee te gaan onder extreme stress, een veilige en comfortabele pasvorm voor uren. Bent u op zoek naar een vervormingsvrij, natuurlijk geluid met een "punch", transparante reproductie in het middenbereik en duidelijke hoge frequenties? De IE 400 PRO is de juiste keuze.

Belangrijkste kenmerken
• Nieuw ontwikkelde dynamische 7 mm breedbandtransducer voor een pittig monitoringgeluid met hoge resolutie
• Opvallende stoot met transparante reproductie in het middenbereik en heldere hoge frequenties
• TrueResponse-stuursysteem vermindert akoestische stressfactoren door homogene en vervormingsvrije reproductie
• Hoog draagcomfort en goede pasvorm dankzij de ergonomische, compacte behuizing
• Uitstekende afscherming door geoptimaliseerde oortelefoonvorm en flexibele siliconen- en schuimtips
• Kabelconcept geschikt voor het podium met innovatief kanaal (lopende octrooiaanvrage)

Meer punch, meer transparantie, meer controle
De IE 400 PRO biedt merkbare stoten, heldere hoge frequenties en transparante reproductie in het middenbereik. Dankzij de heldere frequentierespons en het warme controlegeluid kunnen musici zichzelf met vertrouwen en zonder vervorming waarnemen. Bovendien kunnen ze dit doen bij hoge geluidsdrukniveaus waar andere in-ear systemen beginnen te knippen en vervormen. De dynamiek van de IE 400 PRO vertegenwoordigt de filosofie van de hele IE-serie; MoreMe. Meer waarnemen, meer controle hebben en zelfverzekerd je eigen geluid in de mix lokaliseren.

Dynamische stuurprogramma's van de volgende generatie
Het resultaat van intensief ontwikkelingswerk: een enkele dynamische high-performance driver - met een diafragma van slechts 7 mm diameter - dekt het volledige frequentiespectrum. Op deze manier worden interferentie-effecten in de regio van de overgangsfrequenties en faseverschillen vermeden. Een magnetenstelsel met driekanaals ventilatie vermindert de vervormingsfactor aanzienlijk. De absorbeerder met twee kamers in de richting van de gehoorgang minimaliseert resonantiepieken die anders van nature zouden optreden. Het resultaat: zelfs bij hoge geluidsdrukniveaus blijft het geluid schoon en vrij van vervorming. Dientengevolge beschermt de IE 400 PRO je gehoor zelfs na uren op de luidste podia. Tijdens professioneel gebruik wordt datgene dat voorheen verloren raakte in de mix plotseling hoorbaar.

Het is niet alleen het geluid dat bij je oor past ...
... de IE 400 PRO zit ook comfortabel en veilig in je oor. Kies siliconen of visco-elastische traagschuimtips om individueel aan te passen aan de structuur en diepte van je gehoorgang voor urenlang betrouwbaar draagcomfort. Duurzame en innovatieve kabelkanalen met een diep geplaatste connector en bescherming met dubbele rug zorgt ervoor dat de IE 400 PRO ook zware nachten op het podium kan weerstaan. Opnieuw en opnieuw.

Sennheiser IE 400 Pro Smoky BlackSpecifications
Impedance: 16 Ohms
Frequency response: 6 - 19,000 Hz
Sound pressure level (SPL): 123 dB (1kHz / 1 Vrms)
THD, total harmonic distortion: < 0.08 %
Cable length: 1.3m
Transducer principle: Dynamic
Weight: 18 g
Attenuation: up to 26 dB

What's in the Box
• 1 IE 400 PRO
• 3 Silicone adapters (S, M, L)
• 3 Foam adapters (S, M, L)
• 1 Transport case
• 1 Cleaning Tool
• 1 6.3 mm jack-adapter

Sennheiser IE 400 Pro Smoky Black

Sennheiser IE 400 Pro Smoky Black