Sennheiser IE 100 Pro Black

Merk: Sennheiser |

Artikelnummer: 299305

Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.

Interessante alternatieven

Populair van Sennheiser

Sennheiser IE 100 Pro BlackNauwkeurig monitoringgeluid voor live podia, mixen, produceren of gewoon onderweg
Voor hoge verwachtingen op live podia: de IE 100 PRO garandeert een nauwkeurig akoestisch overzicht voor live optredens met een nieuw ontwikkelde dynamische driver. Het innovatieve diafragma levert een warm geluid, maar toch krachtig en rijk aan details. Zelfs in extreem luide omgevingen blijft elk aspect vervormingsvrij en gedefinieerd. Muzikanten en dj's kiezen voor de IE 100 PRO vanwege zijn uitzonderlijke geluid en hoge draagcomfort - niet alleen voor live-sessies, maar ook voor productie of als dagelijkse metgezel.

De in-ears passen bij elke oorschelp. Een compact ontwerp combineert een stevige pasvorm met uitstekend draagcomfort. De robuuste constructie van de verbinding tot de kabelgoot is ontworpen om geschikt te zijn voor de ontberingen van podiumgebruik.

• Innovatieve, dynamische breedbandtransducer van 10 mm voor krachtige, nauwkeurige bewaking
• Dynamisch driversysteem vermindert akoestische stressfactoren door homogene, vervormingsvrije weergave
• Veilige pasvorm, hoog draagcomfort: een innovatief ontwerp voor één bestuurder zorgt voor een slanke en ergonomische constructie
• Uitstekende afscherming dankzij een geoptimaliseerd oorstuk en flexibele siliconen en schuimrubberen uiteinden
• Fasebestendige kabel met interne kabelgoot

Dynamische stuurprogramma's van de volgende generatie
Waar de meeste in-ear-systemen multi-driver-oplossingen gebruiken die zijn afgeleid van gehoorapparaten, gebruikt de IE 100 PRO een enkele dynamische driver van de volgende generatie. Het blijkt dat het frequentiebereik niet in secties hoeft te worden opgesplitst, en blijft dus als geheel harmonieus. Het klinkt "goed afgerond" en het frequentiespectrum is aanzienlijk uitgebreid. Er zijn geen vervormingen omdat het speciale diafragma - in tegenstelling tot het stijvere aandrijfprincipe van de multi-way drivers - gemakkelijk resoneert, zelfs bij maximale geluidsniveaus. Faseproblemen en dissonanties in het binnenoor zijn dus ook uitgesloten.

Klein maar krachtig. En comfortabel ook.
Met een krachtig geluid, maar klein genoeg om in je oor te passen, brengt dit geavanceerde stuurprogramma een aanzienlijk uitgebreid geluidsspectrum in de oren van muzikanten, geluidstechnici en dj's. Het ontwerp is daarentegen geoptimaliseerd, vergeleken met honderden oorvormen en opnieuw ontworpen. Het resultaat is plat, zit stevig en draagt ??geen gewicht, zelfs niet tijdens langdurige sessies.

Opnieuw uitgevonden tot in het kleinste detail
Zonder monitoringgeluid is er geen uitvoering. De IE 100 PRO is ontworpen om de nodige betrouwbaarheid te bieden. Daartoe hebben we zelfs de podiumcompatibele bekabeling opnieuw uitgevonden - de interne kabelgoot is een uniek kenmerk (patent aangevraagd). Kortom, het nieuwe systeem voldoet aan hoge verwachtingen en is bestand tegen hoge belastingen.

Stellair podiumgeluid is nu klaar voor gebruik of voor thuisgebruik
We hebben de IE 100 PRO ontwikkeld voor die momenten waarop elke nuance telt; in-ear monitoring op podia, tv-producties of livesets. Natuurlijk kunt u zijn kracht en precisie ook op uw mobiele apparaat of tablet gebruiken om onderweg te mixen en te produceren (en ook draadloos met de optionele IE PRO BT-connector). Oordopjes in drie maten zorgen voor een comfortabele pasvorm voor elke oorschelp. Ze beschermen de omgeving met passieve ruisonderdrukking en blijven zelfs na urenlang gebruik comfortabel.

Sennheiser IE 100 Pro BlackImpedantie
20 O (ohm)

Transducer principe
dynamisch

Frequentiebereik
20 Hz - 18 kHz

Geluidsdrukniveau (SPL)
115 dB (1 kHz / 1 Vrms)

Jack plug
3,5 mm

Verbindingskabel
Afneembaar

Kabellengte
1,3 m

Demping
<26 dB

THD, totale harmonische vervorming
<0,1% (1 kHz, 94 dB)

Leveringsomvang
1 Oortelefoon IE 100 PRO
1 IE PRO rechte kabel zwart (1,3 m)
1 IE PRO siliconen adapter (S, M, L)
1 IE PRO-schuimadapter (M)
1 zachte tas
1 schoonmaakgereedschap

Sennheiser IE 100 Pro Black

Sennheiser IE 100 Pro Black