Artikelnummer: 290118

Dit product is niet meer beschikbaar.
Kies variant

Interessante alternatieven

Populair van Sennheiser

Sennheiser HD 25 Limited Edition

De HD 25 hoofdtelefoon, die voor het eerst werd gelanceerd in 1988, heeft de tand des tijds doorstaan in de studio's, op filmsets en DJ booths voor meer dan 30 jaar. Vandaag zijn we blij te kunnen aankondigen dat 25.000 exemplaren van HD 25 (artikel 506909) zullen worden geupdate in een limited edition met het originele Sennheiser-logo, de retro-verpakking en extra gele oorkussens die ons doen terugdenken aan onze beroemde HD 414, waarmee het allemaal begonnen is.

Door hun lichte gewicht en de mogelijkheid om met één oor te luisteren, zijn de HD 25 hoofdtelefoons onmisbaar voor mobiele monitoring. De closed-back HD 25 zijn speciaal ontworpen voor professionele monitoring hoofdtelefoon welke een hoge demping van achtergrondgeluid biedt.

Bestand tegen een enorm hoge geluidsdruk en een uiterst robuuste constructie, presteert deze hoofdtelefoon uitzonderlijk goed in luide omgevingen, bijv. ENG, geluidsversterking, studio monitoring en audio-apparatuur testen. Ideale monitoring hoofdtelefoon voor cameramensen en DJ's, dit zijn een hoofdtelefoons voor ware geluidsprofessionals.

-Hoge gevoeligheid als gevolg van lichtgewicht aluminium voice coils

-Bestand tegen een enorm hoge geluidsdrukniveau

-Zeer licht en comfortabel, zelfs als deze voor lange tijd wordt gebruikt

-Stevige, afneembare, enkelzijdige kabel

-Draaibare capsule voor luisteren met één oor

Sennheiser HD 25 Limited Edition

Sennheiser HD 25 Limited Edition

Sennheiser HD 25 Limited Edition