Artikelnummer: 260914

Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.

Interessante alternatieven

Populair van Rycote

Rycote Super Softie Kit

De Super-Softie® is een compleet nieuwe benadering van de slip-on voorruit.
In tegenstelling tot conventionele slip-on windschermen van bont, heeft de Super-Softie® een unieke aerodynamische vorm met speciaal ontworpen 3D-Tex®-materiaal. Dit introduceert een nieuw niveau van vermindering van windprestaties met ongeëvenaarde duurzaamheid, onderhoudsgemak en betrouwbaarheid op lange termijn.

Nieuw ontwerp met superieure prestaties
De vorm en structuur van de Super-Softie® verbeteren de standaard slip-on windschermontwerpen met een geheel nieuwe vorm en structuur. Superieure windverzwakkingsprestaties samen met verbeterde verzwakking met extreem lage frequenties en infrasone frequenties beschermen opgenomen audio waar windruis het grootst is.

Met 3D-Tex®

De Super-Softie® is ontworpen met 3D-Tex®, een speciaal ontworpen nieuw materiaal voor Rycote dat verbeterde akoestische transparantie combineert met uitstekende demping van windgeruis. Met zijn open-cel schuimontwerp zonder stijf intern chassis, geeft het vrijwel geen polaire patroonvervorming. Extreem robuust, de Super-Softie zal uitstekende prestaties leveren voor jarenlang toegewijd gebruik in uitdagende omgevingen zoals nieuwsgaring.

Rycote Super Softie Kit

Rycote Super Softie Kit

Rycote Super Softie Kit