Artikelnummer: 289141

Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.
Kies variant

Populair van Roland

Roland KD-200-MS Kick Drum Pad

Drum Pad

V-Drums Acoustic Design breidt de V-Drums ervaring uit, door de verleidelijke présence van akoestische drums samen te voegen met de toonaangevende digitale drumtechnologie van Roland. Elk onderdeel zorgt mee voor het authentieke ambachtelijke uiterlijk van hoogwaardige akoestische drums. Met houten ketels met een volledige diameter, luxe shell wraps, en robuuste chromen hardware ontworpen door Roland.

De KD-200-MS is een premium 20" kickdrum met een full-depth houten ketel voor de meest meeslepende V-Drums Acoustic Design ervaring. Hij is voorzien van een innovatieve padsensor, die ingebouwd zit in het vel dat op dezelfde manier als een akoestisch drumvel bevestigd wordt. Telkens de klopper slaat, wordt de luchtdruk in de ketel nauwkeurig geventileerd: voor een pedaalgevoel dat opmerkelijk fel lijkt op dat van een akoestische basdrum. En dankzij de geavanceerde triggering- en sensortechnologie van Roland wordt elke slag nauwkeurig gedetecteerd, voor een perfecte digitale geluidsweergave.

Roland KD-200-MS Kick Drum Pad

• Eersteklas 20” x 16” kick pad met houten ketel
• Innovatief kick-sensorsysteem past op een drumvel dat lucht in de ketel doet bewegen voor een authentiek akoestisch gevoel
• Ontwerp met ondiepe ketel biedt compromisloze prestaties in een compact formaat
• Telescopische poten voor stevig speelcomfort en maximale verstelbaarheid
• Midnight Sparkle wrap en aangepaste verchroomde spanbokken (lugs), klauwen en poten (spurs)

Roland KD-200-MS Kick Drum Pad

Roland KD-200-MS Kick Drum Pad