Interessante alternatieven

Populair van Pearl

Pearl EXX725S C21 Export Smokey Chrome

Het bestverkopende drumstel aller tijden is terug. De Export serie van Pearl heeft nu Superior Shell Technology (SST), Opti-Loc tomophanging, nieuwe 830-serie hardware met een P-390 Demonator drumpedaal, en standaard een keuze uit vijf verschillende kleuren.

Lugs
Pearl heeft de filosofie dat geluid op de eerste plaats komt. Om dit te benadrukken zijn de nieuwe lugs voor de Export serie ontworpen met geluidsverbetering als grootste doel. Ze hebben een minimale interactie met de ketel, zijn klein en licht en zorgen zo voor maximale resonantie en sustain. De looks zijn modern, maar ook met een knipoog naar de lugs uit het Pearl verleden.

Opti-Loc Mounting System
Export rack toms zijn uitgerust met Pearl's nieuwe Opti-Loc bevestigingssysteem. Dat heeft een driehoekig ontwerp met twee bevestigingspunten aan de spanschroeven, en een andere door één van de twee luchtgaten van de tom. Rubberen isolators bij alle verbindingspunten zorgen ervoor dat de drums vrij kunnen vibreren voor maximale sustain en resonantie, terwijl ze ook stevig op hun plek blijven hangen.

Shells
Laten we eerlijk zijn, de meeste drumstellen op instapniveau hebben simpele houten ketels, maar zo is niet bij de Pearl Export serie. De klank wordt voorop gesteld met een mix van eersteklas populier en rijk Aziatisch mahonie. Dit zorgt voor een ongelooflijk mooie en volle klank. Ervaar de nieuwe standaard in zijn klasse... Ervaar Export!

Snare
De snaredrums hebben 6-laags 7,5mm mahonie/populieren ketels met bijpassende kleuren. De snares komen met REMO slagvellen.

Configuratie
22"x18" Bass Drum, 10"x7" en 12"x8" Toms, 16"x16" Floor Tom, 14"x5.5" Snare Drum, inclusief HWP-830 Hardware Pack en cymbals. De afbeelding kan andere maten tonen.

Pearl EXX725S C21 Export Smokey Chrome

Pearl EXX725S C21 Export Smokey Chrome

Pearl EXX725S C21 Export Smokey Chrome