Artikelnummer: 213718

Dit product is niet meer beschikbaar.

Interessante alternatieven

Populair van Native Instruments

Native Instruments Maschine Studio Black

MASCHINE STUDIO staat voor maximale hands-on control. Twee grote high-res kleuren displays, multi-color pads, acht display knoppen, edit buttons en een jogwheel met LED indicator zorgen voor totale controle over MASCHINE’s sequencer, instruments en effects. En de ingebouwde stand zorgt voor de perfecte performance angle.

MASCHINE STUDIO wordt geleverd met de nieuwe MASCHINE 2.0 software. Nieuw in MASCHINE 2.0 zijn o.a. de tag-based visual browser, ongelimiteerde group en insert effects, sidechaining en een volledig nieuwe mixer.

Tenslotte wordt MASCHINE STUDIO geleverd met een 8 GB sound library, drum synth, MASSIVE, PRISM, SCARBEE MARK I en de SOLID BUS COMP.

KOMPLETE Select
Bij aanschaf en registratie van dit product krijg je de KOMPLETE Select Premium Instrument & Effect bundle geheel gratis! KOMPLETE SELECT bevat 10 hoogwaardige KOMPLETE instrumenten en effecten waaronder MASSIVE, MONARK, DRUMLAB, THE GENTLEMAN & SCARBEE MARK 1. De KOMPLETE SELECT bundel heeft een totale waarde van maar liefst 1.000,- euro! Je ontvangt de KOMPLETE Select bundel als download van Native Instruments.

Native Instruments Maschine Studio Black

Native Instruments Maschine Studio Black

B.J.
|
Beoordeling:
26-4-2015
Het is een drukke periode op mijn werk, dus helaas heb ik nog niet alle ins en outs van de NI Maschine kunnen uitproberen. Maar op het eerste gezicht is het super!

Native Instruments Maschine Studio Black