Artikelnummer: 240787

Dit product is niet meer beschikbaar.

Interessante alternatieven

Populair van Martin

Martin OMC-28E

Een scalloped bracing en de onberispelijke balans van ons orkestmodel met een cutaway voor toegang tot de bovenste fretboard. Martin's comfortabelste nek en compacte veelzijdige elektronica, zodat je je geluid altijd en overal kunt vormgeven zodat het geluid zo goed aangesloten is als je de stekker uit het stopcontact trekt. Oost-Indisch palissander, Sitka-spar, gedurfde visgraat en vintage afspraken voor serieuze stijl.

De Martin OMC-28E deelt dezelfde inlay- en rozetpatronen en elektronica als de Martin DC-28E, maar daar eindigt de gelijkenis. Hoewel de grote dreadnought body en het geluid van de DC-28E geweldig zijn voor flatpicking, is de kleinere en comfortabelere body van de OMC-28E gebouwd voor fingerpicking. De Martin OMC-28E is prachtig vervaardigd volgens de echte Martin-traditie, met massieve achter- en zijkanten van Hindoestaans palissander, een massief vuren bovenblad en een body in OM-stijl met een cutaway in Venetiaanse stijl. De Martin OMC-28E is een droom uit de vingerstijl.

Een OM body (Orchestra) op maat gemaakt voor fingerstyle spelen
Het Martin Orchestra (OM) -lichaam wordt door velen beschouwd als de ultieme fingerstyle gitaar. Modellen van deze stijl uit de jaren '30 verkopen voor tienduizenden dollars. OM's staan ??bekend om hun kracht, uitstekende balans tussen treble en bas, en een uitstekende nootdefinitie. Als er een klassieke gitaar met een stalen snaar is, is dit de OM. Het OMC-lichaam is het Martin's Orchestra-lichaam met een cutaway in Venetiaanse stijl die gemakkelijke toegang biedt tot de bovenste frets. De belangrijkste virtuoze virtuoos van België, Jacques Stotzem gebruikt de OMC in concert (in feite is er een Martin Artist Series OMC met zijn naam erop).

Soms lijkt het erop dat de benaming van Martin's 000 (Auditorium) en OM Orchestra onderling uitwisselbaar lijkt. De verschillen tussen de lichamen zijn minimaal, met als grootste verschil de breedte van de nek. De OM heeft een bredere nek voor fingerstyle spelen.

De beste houtsoorten leveren prachtige akoestische tonen
Oost-Indisch palissander, dat de achterkant en zijkanten van de OMC-28E vormt, staat bekend om de hoge geluidssnelheid en een breed scala aan boventonen, kracht en complexiteit aan de onderkant, en een algemene duisternis van toon in de rest van de range. Sterke middentonen en hoogtepunten dragen ook bij aan een rijkere toon naar de bovenste registers. Indisch palissander heeft een dikkere, midrange algehele kleuring. De bovenkant van de OMC-28E is stevige Sitka-spar. Een sterke verhouding van grond tot toon geeft Sitka-spar een krachtige directe toon die in staat is om zijn helderheid te behouden wanneer hij krachtig wordt bespeeld. Dit maakt Sitka een uitstekende keuze voor spelers van wie de stijl een brede dynamische respons en een robuuste, vlezige toon vereist.

Voor de toets van de OMC-28E koos Martin voor ebbenhout, het traditionele materiaal dat te vinden is op de halzen van violen, klassieke gitaren en hoogwaardige stalen snaren. Ebony is een zeer dicht hardhout, dat helpt bij het stabiliseren en versterken van de nek (helpt je nek rechtker te houden) en biedt een betere percussieve toon bij het doen van hammer-ons of spelen zonder een kies. De zachtheid van ebbenhout helpt ook om vermoeidheid van de vingers te verminderen, zodat u langer kunt spelen.

Fishman Aura VT Verbeter pick-upsysteem voor rijk, natuurlijk geluid
Met de baanbrekende technologie voor het maken van geluidsopnamen van Fishman klinkt het alsof je speelt in een geweldige microfoon in een geweldige kamer. Het Aura VT Enhance-systeem aan boord van de OMC-28E biedt u geluid van studiokwaliteit dat u op het podium kunt gebruiken of thuisopnames kunt gebruiken. Anders dan bij modelleren, is Aura afgeleid van echte pro-opnamen en is ontworpen om de toon van je akoestische gitaar te behouden. De Aura VT Enhance is ook uitgerust met een automatisch zoek-en-vernietig notch-filter om te vergrendelen op feedback en het na een paar seconden te elimineren.
Gemaakt in de Verenigde Staten

Meegeleverde accessoires:

  • Gitaarkoffer

Martin OMC-28E

String Type: Steel
Number of Strings: 6
Body Shape: Orchestra
Left-/Right-handed: Right-handed
Color: Natural, Aging Toner
Finish: Gloss
Top Wood: Sitka Spruce
Back & Sides Wood: East Indian Rosewood
Body Bracing: Scalloped X-bracing
Binding: Antique White
Neck Wood: Select Hardwood
Neck Shape: Modified Low Oval, High Performance Taper
Radius: 16"
Fingerboard Material: Ebony
Fingerboard Inlay: Abalone Diamonds & Squares Long Pattern
Number of Frets: 20
Scale Length: 25.4"
Tuning Machines: Nickel Open Gear
Bridge Material: Ebony
Nut/Saddle Material: Bone/White Tusq
Nut Width: 1.75"
Electronics: Fishman Aura VT Enhance
Strings: SP Acoustic 92/8 Phosphor Bronze Light
Case Included: Hardshell Case

Martin OMC-28E

Martin OMC-28E