Artikelnummer: 253850

Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.

Interessante alternatieven

Populair van Martin

Martin 0-18

Met Martin 0-18 vult Martin Gitaren de Standard Series uit Nazarteth, Pennsylvania, aan met een compacte westerse gitaar die elke gitarist helpt om nieuwe inspiratie te halen uit zijn extreem soepele bespeelbaarheid. De combinatie van massief hout belooft een levendig geluid dat geschikt is voor zowel complexe vingertop-picking als knapperig tokkelen.

Alleen massief hout wordt gebruikt om Martin 0-18 te bouwen, wat de levendige dynamiek van het gitaarspel garandeert, of het nu met de vinger of met een platte pluk is. De combinatie van Sitka spar op de top en mahonie op de body belooft een warm geluid met een sterke basfundering, een multidimensionale midrange en een kristalhelder boventonen spectrum.

Naast de eersteklas klank overtuigt Martin 0-18 ook met een hoog speelcomfort. Dankzij de compacte afmetingen is de full-size akoestische gitaar gemakkelijk te gebruiken op het podium of in de opnamestudio. Tegelijkertijd is de combinatie van de verkorte 24,9" schaal (633 mm) en het "Modified Low Oval" halsprofiel zorgt voor een soepele bespeelbaarheid, waardoor zelfs complexe akkoorden op de ebbenhouten toets kunnen worden losgemaakt.

Martin 0-18

BODY SIZE:
0-14 Fret

FINISH TOP:
Gloss

CONSTRUCTION:
Dovetail Neck Joint

BACK & SIDE FINISH:
Gloss

BRACING PATTERN:
X-Brace

SCALE LENGTH:
24.9"

BRACE SHAPE:
Scalloped X with Non-Scalloped Tone Bars

FINGERBOARD WIDTH AT NUT:
1 3/4''

TOP MATERIAL:
Sitka Spruce

NECK SHAPE:
Modified Low Oval

BACK MATERIAL:
Genuine Mahogany

NECK TAPER:
High-Performance Taper

SIDE MATERIAL:
Genuine Mahogany

Martin 0-18

Martin 0-18