Artikelnummer: 247555

Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.

Populair van Line 6

Line 6 Spider V 240

Deze kleine maar krachtige gitaarversterker is in staat om een enorm scala aan fantastische gitaarklanken en effecten te reproduceren, zoals het een echte modelingamp betaamt. Het ontwerp kan bijna niet eenvoudiger, waardoor jij als moderne gitarist je weer volledig kan concentreren op dat wat er echt toe doet. Met meer dan 200 versterkerklanken, speakerskasten en effecten tot je beschikking zal je niet snel in een situatie terecht komen waarvoor je niet de juiste klank voorhanden hebt. Door middel van kleurgecodeerde bedieningselementen stel je gemakkelijk en snel jouw favoriete klanken in, of bouw je zonder problemen jouw eigen unieke geluid. Als klap op de vuurpijl bevat de versterker een full-range speakerconfiguratie. Daarmee worden alle klanken tot in de kleinste details accuraat en bijzonder helder weergegeven.
Er zullen vier variaties verschijnen van de Spider V: het 30-Watt model, het 60-Watt model, het 120-Watt model en het 240-Watt model. Het 240-Watt model is overigens ook als losse top beschikbaar.

Veel te gekke presets
Voor gitaristen die niet eindeloos aan hun geluid willen tweaken zitten er vele presets ingebouwd welke iconsche klanken uit de muziekgeschiedenis moeiteloos weten te produceren. Ben je op zoek naar die typische Plexi klank? You got it! Wil je de vetste leadklanken voor jouw solo's? Geen probleem!

Vergis je overigens niet, deze versterker is niet alleen gebouwd met elektrische gitaren in gedachte. Dankzij de Variax acoustic technologie brengt deze versterker zonder moeite de beste eigenschappen van jouw akoestische instrument naar voren. Op die manier kun je zelfs een gemiddeld klinkende akoestische gitaar geschikt maken voor professionele situaties.

Op het moment dat je even niet met je vrienden kunt jammen zou je in een normale situatie gebruik moeten maken van bijvoorbeeld backing tracks om nog een realistisch gevoel te krijgen tijdens het oefenen. Spider V bevat echter een flinke hoeveelheid ingebouwde drumloops om mee te kunnen spelen. Bovendien zit er een metronoom en stemapparaat ingebouwd in de versterker, dus je hebt altijd alles bij de hand dat je nodig hebt om te spelen en te oefenen.

Geen kabels meer
De Spider 5 (de 60 120 en 240-Watt versie) is het eerste model dat een ingebouwde draadloze receiver bevat, waardoor het gemakkelijker dan ooit tevoren wordt om jouw instrument draadloos te versterken. Maak gebruik van de apart verkochte Relay G10T transmitter, en je hebt alles wat je nodig hebt om draadloos te spelen zonder enig verlies in geluidskwaliteit.

De kracht van de cloud
Maak gebruik van de gratis Spider V mobiele app voor iOS en Android, en je krijgt toegang tot tienduizenden te gekke klanken die in de cloud zitten. Bovendien kun je jouw eigen tonen delen en klanken van andere gitaristen gebruiken met je eigen versterker.

Line 6 Spider V 240

• 240-watts of power
• Bi-amped full-range speaker system with 2 x 12” loudspeakers + 2 tweeters
• Wireless-ready for Line 6 Relay transmitters
• XLR direct outputs for live use
• Built-in 60-second looper for layering guitar tracks to play over
• Over 200 amps, effects, and cabs—more than any other amp in its class
• USB interface and free recording software to record your best ideas
• Drum loops and a built-in metronome for honing your chops
• Compatible with FBV3, FBV Shortboard MkII, FBV Express MkII, and FBV2

Line 6 Spider V 240

Line 6 Spider V 240