Artikelnummer: 288910

Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.

Interessante alternatieven

Gallien & Krueger Legacy 112 combo

Gallien-Krueger loopt al meer dan 50 jaar voorop op het gebied van versterkerontwerp en Amerikaanse fabricage. De combo's uit de Microbass- en MB-serie van GK bepalen de norm voor prestaties en draagbaarheid die de industrie tot op de dag van vandaag beïnvloeden. Voortbouwend op deze lange traditie van innovatie en state-of-the-art eigen productie, combineren GK's nieuwe Legacy Series-combo's klank, kracht, professionele functies en draagbaarheid om de ultieme combo-versterker voor de optredende muzikant te leveren.
Het hart van elke Legacy Series-combo is de Legacy-voorversterker. De Legacy-voorversterker deelt het DNA van de legendarische 800RB en is de ultieme evolutie van een van de meest gerespecteerde voorversterkers voor basversterkers ooit gemaakt. Biedt GK's klassieke 4-bands EQ, voetschakelbare overdrive met toonregeling, extra voicingsfilters ("Bump", "Contour" en "Presence"), gebalanceerde DI met Pre en Post EQ, Effects Loop, Aux in en hoofdtelefoonuitgangen, de Legacy heeft de eigenschappen voor de moderne speler en de klank die GK al decennia onderscheidt.

De Legacy Combo's zijn verkrijgbaar in 1x12, 1x15, 2x10, 2x12 en 4x10 luidsprekerconfiguraties en zijn uitgerust met Neodymium-luidsprekers die zijn ontworpen en vervaardigd in de fabriek van GK in Californië. Hierdoor kunnen spelers de prestaties en draagbaarheid selecteren die ze nodig hebben.

Alle Legacy-combo's zijn uitgerust met de nieuwste 800 watt switch-modus eindversterker die beschikbaar is om het vermogen te leveren dat nodig is om grote podia en buitenlocaties te dekken, plus universele voeding voor een naadloze werking van 100 tot 240 volt. Dit maakt de Legacy Series-combo's zeer geschikt voor alles, van lokale jams tot grote tours en alles daartussenin.

Gallien & Krueger Legacy 112 combo

Four band active EQ

Universal Power for 110 volts and 220 volts

Foot Switchable Overdrive with Tone Control (Footswitch Included)

Overdrive Tone Control: “Drive”, “Level”, “Edge”

"Bump", "Contour", and "Presence"

Voicing Filters

Balanced XLR Output with Pre and Post EQ

Unique Interconnection System: Eliminates problems that develop from constant use

Unbalanced ¼” Send and Return

Aux Input and Headphones Output

Circuit Boards with Gold Plated Connectors

Neodymium Speakers Designed and Produced at GK’s California Factory

Each Combo Equipped with the Latest 800 Watt Switch Mode Power Amp

Gallien & Krueger Legacy 112 combo

Gallien & Krueger Legacy 112 combo