EVH WG STD, BKD MPL FB, CREAM WHITE

Merk: EVH |

Artikelnummer: 294608

Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.

Interessante alternatieven

Populair van EVH

EVH WG STD, BKD MPL FB, CREAM WHITE

De Wolfgang WG Standard heeft dezelfde stijl en hetzelfde massieve geluid dat Eddie Van Halen creëerde - voor een prijs die de alledaagse muzikant zich kan veroorloven.

De Wolfgang WG Standard biedt veel van de geweldige eigenschappen van zijn duurdere broeders en heeft een lindehouten body met een speciale "comfort cut" onderarmcontour voor maximaal speelgemak. De opgeschroefde, gebakken esdoornhals met grafietverstevigingsstaven houdt sterk tegen de verwoestingen van temperatuur en vochtigheid, terwijl een handig geplaatst spaakwiel aan de basis van de hals zorgt voor snelle en pijnloze aanpassingen van de trussrod. Ontworpen voor comfortabele bespeelbaarheid en snelheid, heeft de Wolfgang WG Standard ook een geoliede afwerking op de achterkant van de hals en een 12"-16" compound radius gebakken esdoorn toets met gerolde randen, 22 jumbo frets en black dot inlays.

Dubbele EVH Wolfgang humbucking-pickups die rechtstreeks op de body zijn gemonteerd, verhogen de trillingsoverdracht, wat resulteert in een langdurige sustain. Twee zwarte snelheidsregelknoppen zijn ingesteld volgens de veeleisende specificaties van Van Halen - de soepele 500k-potten maken het gemakkelijk om een ??uniek geluid te vinden met behoud van de heldere high-end sprankeling van de Wolfgang-pickups. De Floyd Rose Special-brug van het EVH-merk en de R2-borgmoer houden de gitaar consequent in harmonie tijdens de whammy dives en horse whinnies.

De Wolfgang WG Standard, live getest op het podium waar het telt, is uitgedost voor speelprestaties en comfort, en verkrijgbaar in verschillende opvallende afwerkingen met een zwarte kop en zwart chroom (alleen glanzend zwart) of zwarte hardware.

EVH WG STD, BKD MPL FB, CREAM WHITE

• 25.5” scale length
• Basswood body with special “comfort cut” forearm contour and quilt maple top
• Graphite-reinforced bolt-on baked maple neck
• Neck is carved and rolled to Eddie Van Halen’s specifications with an oiled finish on the back
• 12”-16” compound radius baked maple fingerboard with 22 jumbo frets and black dot inlays
• Heel-mount truss rod adjustment spoke wheel
• Dual direct mount EVH Wolfgang humbucking pickups
• Three-way toggle switch, single volume control and single tone control
• EVH-branded Floyd Rose Special bridge and R2 locking nut

EVH WG STD, BKD MPL FB, CREAM WHITE

EVH WG STD, BKD MPL FB, CREAM WHITE