Artikelnummer: 228939

Dit product is (tijdelijk) niet beschikbaar.
Kies variant

Populair van Epiphone

Epiphone BluesHawk Deluxe Midnight Sapphire

Epiphone presenteert de nieuwe Blueshawk Deluxe, de langverwachte terugkeer van een klassieker uit de jaren '90. De body heeft de curve en cutaway van een Les Paul gecombineerd met het design van een semi-hollowbody met f-vormige gaten. Dit geeft de Blueshawk Deluxe een karakteristiek uiterlijk. De Blueshawk Deluxe heeft een mahonie body met een afgeronde achterkant en een flamed maple bovenblad. De gitaar is leverbaar in drie kleuren, Midnight Sapphire, Translucent Black en Wine Red.

De mahonie hals heeft een klassiek Epiphone SlimTaper D-vormig profiel met een 25.5 inch mensuur. De toets is van palissander en heeft een parelmoeren inleg, een 12" radius en 22 medium jumbo frets. Er zitten twee P-90 PRO elementen in de Bleushawk Deluxe, een single coil P-90R in de nek positie en een P-90T in de lead positie. In de body is een 'dummy' spoel gemonteerd tussen de elementen om eventuele brom te verminderen wanneer een van de twee elementen los wordt gebruikt. Met een 3-standenschakelaar kun je schakelen tussen de elementen.

Dankzij de 6 standen van het Rotary VariTone circuit heeft de Blueshawk Deluxe een unieke tonale flexibiliteit. Deze 'notch' filter gebruikt een reeks condensatoren om een verlaging van de frequenties op vaste punten binnen het totale frequentiespectrum te bereiken. In positie 1 schakel je de filter in het circuit uit. Naast een volume knop zit er een master toon knop op met een gemakkelijke push/pull functie voor een true bypass van de VariTone.

Epiphone BluesHawk Deluxe Midnight Sapphire

Top: Laminated Maple
Body: Mahogany
Neck: Mahogany; 60's SlimTaper; Scale 25.5"
Fingerboard: Rosewod; Dots
Hardware: Nickel
Electronics: 2- P90 PRO pickups; Dummy "Noise Canceling" Coil inside body
Controls: 1-Volume; 1-Tone push/pul; 1-Six way VariTone & 3-positon slider pickup selector
Bridge: 3-point adjustable; String-Thru body

Epiphone BluesHawk Deluxe Midnight Sapphire

Epiphone BluesHawk Deluxe Midnight Sapphire