Artikelnummer: 225831

Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.

Interessante alternatieven

Electro Harmonix Turnip Greens

De Turnip Greens is een uniek en compact multi-effectpedaal dat de prijswinnende Soul Food Overdrive en de Holy Grail Max Reverb met elkaar combineert in één unit.

De Soul Food levert een transparante overdrive met perfecte bediening en respons. Zijn circuit heeft opgevoerde power rails voor extra headroom en versterkte definitie. En het mooiste van alles is dat je geen wereldberoemde rockster hoeft te zijn om er een te kunnen kopen!

De Holy Grail Max biedt vier verschillende reverbs: Spring, Hall, Plate en Reverse. Een nieuw ontworpen analoge wet/dry control zorgt voor een constante volumecurve of je de blendknop nu volledig op wet of op dry zet. Daarnaast blijft je dry signaal gewoon volledig analoog.

Binnenin de Turnip Greens zit een schakelaar waarmee je de Soul Food op true bypass of op buffered bypass kunt zetten. In bypass modus wordt de inputjack direct op de versterkerjack aangesloten. In de buffered modus gaat het signaal door een buffer van zeer hoge kwaliteit voordat hij naar de versterker gaat. Daarmee behoud je klank ongeacht de lengte van de kabels.

Gemaakt in de Verenigde Staten

Electro Harmonix Turnip Greens

Electro Harmonix Turnip Greens

Electro Harmonix Turnip Greens