Artikelnummer: 226585

Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.

Interessante alternatieven

Electro Harmonix Pitch Fork

Dit unieke pedaal is een kruising tussen een octaver en een pitchshifter pedaal. Met de Pitch Fork ben je bijvoorbeeld in staat het geluid van jouw gitaar te verrijken met een extra octaaf eronder en erboven waardoor je in totaal een 18-snarige gitaar kan simuleren! Bovendien heb je de mogelijkheid om deze octaven te besturen door middel van een expressiepedaal. Dat betekent dat je bijvoorbeeld je standaard signaal kunt verlagen of juist verhogen wanneer je het expressiepedaal beweegt.

Naast de gebruikelijke octaven heb je de keuze uit 8 andere intervallen waarmee je dus zeer complexe en bijzondere klanken kunt creëren. Zo kun je kiezen uit D (Detune, waarmee je een shift van 17cents kunt toepassen waardoor er een soort choruseffect ontstaat), kleine secunde, grote secunde, grote terts, reine kwart, reine kwint, grote sext, en een klein septiem. Met de Blendknop kun je vervolgens de balans tussen je droge signaal en het nieuwe interval instellen. Je kunt hem uiteraard ook zo instellen dat je enkele de nieuwe tonen hoort.

Met de Latchknop kunt je de Latch of Momentary modus selecteren welke het gedrag van de footswitch en het expressiepedaal beïnvloeden. Zo kun je met Latch het effect continu van toonhoogte laten veranderen wanneer je het expressiepedaal langzaam indrukt. En met Momentary wordt het effect in één keer ingeschakeld wanneer je het expressiepdaal of de footswitch helemaal indrukt.

Wordt geleverd met een EHX 9,6DC-200mA voedingsadapter. Hij kan echter ook prima werken met een 9V batterij. Exclusief expressiepdaal!
Gemaakt in de Verenigde Staten

Meegeleverde accessoires:

  • Netvoeding

Electro Harmonix Pitch Fork

Electro Harmonix Pitch Fork

Christophe
|
Beoordeling:
23-3-2018
Werkt perfect. Goede tracking/latency, precies waar ik naar op zoek was. Bovendien heel compact pedaal. En super dat er een exp jack op zit !

Electro Harmonix Pitch Fork