Artikelnummer: 228329

Dit product is niet meer beschikbaar.

Interessante alternatieven

Populair van dB technologies

dB technologies Sub 18H

De nieuwe HL-subwoofers van dBTechnologies bieden opmerkelijke specificaties en gebruikersvriendelijkheid. Sub 18H is de perfecte keuze wanneer een krachtige lagere extensie vereist is: uitgerust met een 1500W (2000W Peak Power) eindversterker en een krachtige 18 "woofer met een 4" -spoel, de sub heeft een unieke hybride hoorn-geladen configuratie en kan worden afgestemd op de laagste frequenties om de efficiëntie van het systeem te verbeteren en een diep, omhullend geluid over te brengen. In tegenstelling tot conventionele hoornbelaste systemen, garanderen de subs van 18H een uitstekende efficiëntie, zelfs op korte luisterafstand, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik, zelfs op kleine locaties.

De sub biedt stereo-ingangen met selecteerbare link- of crossover-uitgangen, een crossover-frequentieknop op 90 of 120 Hz, een fase-inversieschakelaar en een ingebouwde vertraging van maximaal 4,5 ms (instelbaar in stappen van 0,5 ms). De vertraging helpt u bij het verbeteren van de juiste koppeling met de hele reeks luidsprekers van dB Technologies met volledig bereik en om geavanceerde subwooferconfiguraties te maken zonder de hulp van een externe processor (Cardioïde of End-Fire of Rechte Lijn).

De ingebouwde functies - variabele crossover-frequentie, fase en vertraging - laten de nieuwe Sub H-serie compatibel zijn met elke andere luidspreker van onze lijnen. De subs beschikken ook over een mini USB Type-B-poort om systeemfirmware bij te werken. De nieuwste digitale versterker Digipro G3 zorgt voor uitstekende prestaties en een laag energieverbruik dankzij het zeer efficiënte, maar toch zeer lichte systeem. Dankzij de automatische digitale voeding kan het zowel op 110V ~ als op 220V ~ werken.

De nieuwe 28/56 Bit DSP met 24 Bit / 48 KHz A / D conv. levert geluidsprestaties boven alle verwachtingen en perfecte systeembesturing, zelfs onder de meest extreme bedrijfsomstandigheden, dankzij de geavanceerde beperkingsfuncties. De PVC-faced berkenmultiplex speaker box is extra bestendig dankzij de polypropyleen randen die hem beschermen tegen krassen of stoten tijdens transport. Deze unieke Hybrid Enclosure-technologie biedt uitstekende sterkte en duurzaamheid, waardoor uw luidspreker echt wegklaar is, met hun exclusieve aluminium handgrepen voor zwaar gebruik.

Met de M20-schroefdraadmontage op het bovenste uiteinde van de doos kan elk type full-range luidspreker worden geïnstalleerd met behulp van een standaard paal met M20-schroefdraad. DS2-S mini-pole is ook beschikbaar als een optie om elke dB Technologies-luidspreker aan te passen aan 18H-sub.

dB technologies Sub 18HTechnische gegevens
Luidsprekertype: Semi-hoorn-actieve subwoofer

Akoestische gegevens
Frequentiebereik [-10dB]: 28 - 150 Hz
Max SPL: 134 dB
Directiviteit: omnidirectioneel
LF: 18 "
Voice Coil LF: 4 "

Versterker
Amp Technology: Digipro G3
Amp Klasse: Klasse D
Vermogen PRG: 1500 W
Piekvermogen: 2000 W
Voeding: 1000 W SMPS met PSU Auto-bereik (110V ~ en 220V ~)

Processor
Controller: DSP 56 bit
AD / DA-overtrekken: 24 bit / 48 kHz
Limiet: Dual Active, RMS / Peak, Thermal
Crossover-frequentie: 90, 120 Hz
LF-Xover-uit-helling: 24 dB / octaaf
Besturing: X-Over frequentieselectie, Overschakelen naar 4,5ms vertraging, Fase-inversieschakelaar, Uitgangsmodusschakelaar (Link / X-over), Mini-USB type "B" -poort (dienstgegevens)

Input
Signaalingang: 2x XLR
Signaal Uitgang: 2x XLR X-Over Out / Link Out

Mechanica
Behuizing: berkenmultiplex, zwarte PVC-afdekking
Handles: 2 (1xside)
Breedte: 524 mm (20.6 in)
Hoogte: 711 mm (28 in)
Diepte: 695 mm (27.4 in)
Gewicht: 41,4 kg (91,3 lbs)

dB technologies Sub 18H

dB technologies Sub 18H