Cursus Gitaar Losse Module

Merk: |

Artikelnummer: 275868

Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.
Kies variant

Cursus Gitaar Losse Module

Als u wil leren gitaar spelen maar niet de tijd vindt om lessen te volgen bij een leerkracht of school kan u nu kiezen voor de Online Muziekschool. U logt in in het virtuele klaslokaal en bepaalt zelf waar en wanneer u de lessen volgt. Alle nodige stappen om het instrument onder de knie te krijgen worden rustig overlopen en zeer duidelijk uitgelegd. U kan de lessen ook altijd herbekijken als bepaalde zaken niet duidelijk zijn. De enige vereiste is een computer met een internetverbinding!

Na aankoop blijven de lessen 2 jaar beschikbaar in het online leslokaal, u hoeft zich dus ook niet te haasten om alles snel af te werken.

Cursusinhoud:
20 online gitaarlessen en 20 oefentunes

Over Online Muziekschool
Het is niet voor iedereen evident om lessen in te plannen in de agenda. Of het nu gaat om lessen in een officiële muziekacademie of bij een privé-leerkracht, het vraagt steeds een heel stuk planning om alles vlot te doen lopen. Nu is er nu een veel makkelijkere optie: de Online Muziekschool!

Bij de Online Muziekschool bieden we je de mogelijkheid om verschillende instrumenten te leren spelen. Je kan kiezen voor gitaar, basgitaar, drums, piano of zang! Alle cursussen zijn ruim voorzien van duidelijk uitleg (in het Nederlands), een hele resem aan meespeeltracks en visuele hulpmiddelen die je meteen op weg helpen. De Online Muziekschool was een van de allereerste digitale scholen, en helpt al meer dan 10 jaar mensen op weg bij het spelen van een instrument.

Benodigdheden:
Computer met internetverbinding

www.onlinemuziekschool.nl

Cursus Gitaar Losse Module

Cursus Gitaar Losse Module

Cursus Gitaar Losse Module