Artikelnummer: 136373

Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.

Interessante alternatieven

Populair van Boss

Boss TE-2 Tera Echo

Stuur je gitaarsound de ruimte in. Dankzij de Multi-Dimensional Processing-technologie (MDP) kan de TE-2 Tera Echo dynamische stereo-effecten genereren, die veel verder gaan dan alles wat je aan galmen en delays kent.

• Nieuw soort BOSS-pedaal met innovatieve Multi-Dimensional Processing-technologie, die op een speciaal ontwikkelde DSP berust.
• Bijzonder ruimtelijke echo- en galmeffecten.
• Geeft een extra dimensie aan het ingangssignaal zonder het compleet te maskeren.
• “Freeze”-functie laat het aanhouden van het geluid toe – handig als begeleiding voor solo’s of geluidseffecten.
• Reageert accuraat op wijzigingen van het volume en de dynamiek van je spel.
• Enorme sound-beïnvloedingsmogelijkheden via intuïtieve bedieningsorganen.
• Zowel de in- als de uitgang kunnen in mono of stereo worden gebruikt.

Multi-Dimensional Processing voor een sublieme sound
De innovatieve Multi-Dimensional Processing-technologie (MDP) analyseert meerdere dimensies van de binnenkomende signalen en past het effect in functie daarvan aan. Het grootste voordeel van de MDP-technologie is de dynamische respons op het ingangssignaal en de daarmee gepaard gaande “frisse” sounds met een tot nu toe ongehoorde expressie.

TE-2: de eerste creatieve echo
De MDP-technologie van de TE-2 zorgt voor een ruimtelijk effect dat je meteen op nieuwe muzikale gedachten brengt. De uiterst complexe bewerkingen genereren immers een ruimtelijke sound met een enorme diepte, die het gitaarsignaal a.h.w. uitbreidt, maar nooit wegmoffelt. Daarbij moet je weten dat de TE-2 nog steeds op dezelfde intuïtieve manier kan worden bediend als een “gewoon” effectpedaal. Alleen reageert hij veel alerter op dynamiekverschillen en kan hij dus veruit veelzijdiger worden gebruikt. Met de expressieve “Freeze”-functie tenslotte kun je bepaalde noten of sounds aanhouden en als “achtergrond” voor je lyrische solo’s gebruiken.

Het 100e effectpedaal van BOSS!
De TE-2 Tera Echo is zomaar eventjes het 100e effectpedaal van BOSS en dus een jubileumnummer! Wat in 1977 met de inmiddels legendarische OD-1 Overdrive begon, is vandaag de dag niet meer weg te denken van de podia of uit de studio’s: er zijn maar weinig gitaristen of bassisten, die nog nooit een BOSS-pedaal hebben gebruikt. De TE-2 is het resultaat van bijna 4 decennia passie en innovatie en het verwoede streven van BOSS om, op basis van nieuwe technologische vondsten, telkens weer nieuwe expressieve en inspirerende dimensies te verkennen.

Boss TE-2 Tera Echo

Boss TE-2 Tera Echo

Boss TE-2 Tera Echo