Artikelnummer: 227463

Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.
Kies variant

Blackstar Fly 3

De FLY 3 is een compacte mini-amp met een groots geluid. Het is de perfecte meeneemversterker met zijn twee kanalen, de gepatenteerde Infinite Shape Feature en een tape delay. Met de ISF kun je oneindig variëren met de klank van je FLY 3, zodat je eindeloze mogelijkheden hebt in je gitaarspel.

De FLY 3 heeft ook een MP3 / LINE IN jack, zodat je je mp3-speler, telefoon, laptop, tablet etc. kunt aansluiten en met je favorietje liedjes mee kunt spelen. Omdat de FLY 3 op batterijen werkt, kun je hem meenemen waar je maar wilt.

Wanneer je de FLY 3 combineert met de FLY 103 (wordt apart verkocht) heb je een 6 Watt gitaaropstelling met stereo-effect tijdens het spelen of luisteren.

Blackstar Fly 3General
Technology Type: Digital
Channels: 2

Electronics
Wattage: 3W
Inputs: 1 plus MP3/Line In
Controls: Gain, OD (Overdrive), Volume, ISF (Infinite Shape Feature), Delay Level, Delay Time, MP3/Line Input, Speaker Emulated Output & Headphones.

Speakers
Speaker Size: 3"
Speaker Rating: 4ohms, 5W

Dimensions
Weight: 0.9 kg
Dimensions (Width x Height x Depth): 170mm x 126mm x 102mm

Blackstar Fly 3

Jeannick
|
Beoordeling:
5-1-2015
kleine gitaarversterker die prima geluid geeft en matcht met de Yamaha silent guitar die ik verleden jaar aankocht. Bovendien zeer goed te gebruiken als luidspreker versterker voor een tablet of MP3 speler ( en dat alles voor géén geld)

Blackstar Fly 3