Behringer Model D

Merk: Behringer | Beoordeling:

Artikelnummer: 262716

Dit product is niet meer beschikbaar.

Interessante alternatieven

Populair van Behringer

Behringer Model D

Het zit er allemaal in 3 punchy oscillators, klassieke 24dB / octaaf voltage-controlled filter met resonantie, envelope, LFO, portamento. Alle knoppen zitten op de vertrouwde plaats - alleen kleiner. De Behringer model D is een reïncarnatie van Eurorack-formaat van de legendarische analoge monosynth waarmee het allemaal begon. Van vet pulserende bassen tot schroeiende leidt tot hemelse pads: de Behringer Model D bied het allemaal is nu voor iedereen bereikbaarhand. Gooi een patch van de Main Out naar de Ext In, draai het Ext In Volume aan totdat je overdrive raakt, speel een noot en draai aan de filter cutoff.

Een universum van sonische mogelijkheden
Het dikke, krachtige geluid van de Model D wordt versterkt door Behringer's toevoeging van een overdrive-circuit dat je kunt inpluggen en besturen via de Ext In-aansluiting en de volume-pot in de Mixer-sectie. Deze synth is ook in staat om zeer nauwkeurige simulaties van akoestische instrumenten zoals houtblazers, koperblazers en strings. De Behringer model D klassieke VCF is de ziel van deze synthesizer. Behringer heeft hier uitstekend werk geleverd: het filter van de D's klinkt geweldig - soepel en muzikaal, met een leuke bite wanneer je een beetje resoneert. Van agressief tot sereen.

Behringer Model D

Analog/Digital: Analog
Polyphony: Mono
Oscillators: 3 x VCO, Noise Generator
Filter: 1 x VCF 24dB, low-pass/high-pass
Effects Types: Overdrive circuit
Analog Inputs: 1 x 1/8" (external audio)
Analog Outputs: 2 x 1/4" (main out low, high), 1 x 1/8" (main out), 1 x 1/8" (mix audio out), 1 x 1/8" (headphones)
MIDI I/O: In/Thru/USB
Other I/O: Mod Source, OSC 1V/OCT, LFO CV, LFO square, LFO sawtooth, Cut CV, FC Gate, Filter, LC Gate, Loud contour, Loud CV
USB: 1 x Type B
Power Supply: 12V DC power supply (included)
Manufacturer Part Number: Behringer D

Behringer Model D

Benny
|
Beoordeling:
30-10-2018
Alles goed verlopen ,juiste levering en op afgesproken datum
Peter
|
Beoordeling:
19-8-2018
Wat een heerlijke mono-synth. Puur analoog waardoor deze synthesizer ongeveer 30 minuten nodig heeft om op temperatuur te komen en de frequentie (toonhoogte) van drie oscillatoren stabiel is.
D.
|
Beoordeling:
2-7-2018
Gewoon aanschaffen voor deze prijs! Zeer prettig clone, gie echt heeeeel dicht in de buurt komt van de Moog!
Knoppen zeer solide, zelfs metal shelfs. ( denk bv aan die plastic cutoff of van de moog sub37 - dat heeft de Behringer sowieso niet)
Top dus!

Mike
|
Beoordeling:
31-5-2018
ik heb de model D nu al een paar weken en ben er zeer tevreden over. Een geweldig geluid , build quality is meer dan degelijk en wat een prijs. omdat het volledig analoog is wel zeker een half uurtje laten opwarmen voor je hem gebruikt .

Behringer Model D