Behringer CP3A-M Mixer

Merk: Behringer |

Artikelnummer: 290326

Dit product is niet meer beschikbaar.

Interessante alternatieven

Populair van Behringer

Behringer CP3A-M Mixer

Betreed de Behringer CP3A-M Analoge Mixer Module. Een authentieke reproductie van het circuit van de mixers uit de "Modular 55, 35 en 15" -serie die worden gebruikt door de beroemdste pop-, rock- en jazzmuzikanten ter wereld. Muzikanten kunnen nu hun eigen, unieke synthesizer bouwen die voor een zeer betaalbare prijs in een standaard Eurorack-koffer past. Mix en match met specifieke modules om je synth aan te passen en een aanvulling te zijn op het muziekgenre dat je speelt of ga helemaal los en laat een kamer van vloer tot plafond gevuld zijn met modules die de wildste dromen van elke synthesizer zullen vervullen.

BESTURING
De CP3A-M-module heeft 4 ingangskanalen van 3,5 mm, elk met een eigen ingangsknop waarmee gebruikers het volume van inkomende signalen kunnen aanpassen. De module wordt ook geleverd met twee paar uitgangen, een positieve en een negatieve plus een passieve Master Gain-knop voor algemene controle over het uitgangsvolume van de CP3A-M. Het transistorcircuit geeft karakter aan je mix.

MEERVOUDIG MET 4
Patchen is de ruggengraat van modulaire synthesizers en daarom hebben we dubbele 4-punts meervoudige circuits toegevoegd om als patchbay te fungeren zodat gebruikers 3 exemplaren van elk uitgangssignaal naar andere modules kunnen sturen. U kunt dus het ene signaal in een vertragingsmodule laten gaan en vervolgens een ander signaal in een stepsequencer of andere modules laten gaan om meer ingewikkelde patches en uren en uren plezier te creëren.

Behringer CP3A-M MixerPower Consumption
• +12V: 30 mA
• -12V: 30 mA
• 5V: 0 mA

Dimensions
• 14 HP
• 35mm deep

Behringer CP3A-M Mixer

Behringer CP3A-M Mixer