Artikelnummer: 72530

Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.

Interessante alternatieven

Behringer B1520 PRO

Professioneel 1.200 watt 15 "PA-luidsprekersysteem

Je hebt hard gewerkt om dit punt in je muzikale carrière te bereiken. Nu ben je klaar om je boodschap naar de massa te brengen. Uw optreden en uw publiek verdienen een luidsprekersysteem dat de kracht en helderheid van uw visie levert - het verdient EUROLIVE Professional.

Power Handling Capaciteit
De B1520 PRO-luidspreker is ontworpen om te voldoen aan de eisen van professionele optredens, van kleine clubs tot grote podia. Het ingenieuze ontwerp van de B1520 PRO kan tot 1.200 watt aan en maakt het een geweldig klinkende PA-luidspreker voor zowel front-of-house als vloermonitortoepassingen.

Luxe dieptepunten
Om een ??strakke, diepe bas te produceren, moet een luidspreker veel lucht verplaatsen. EUROLIVE luidsprekers uit de Professional-serie bereiken dit door krachtige LF-drivers (Low Frequency) met lange uitslag te gebruiken die met de hand in onze eigen fabriek worden gemaakt. Hoewel sommige bedrijven tevreden zijn met het gebruik van standaarddrivers, ontwerpen we elke LF-driver op maat zodat deze perfect past bij de behuizing en de toepassing. De B1520 PRO heeft een extreem krachtige 15 "LF-driver met lange uitslag in een afgestemde behuizing, die een rijke, strakke bas levert tot 50 Hz. Dat is de bas die je zowel kunt voelen als horen.

Ruime hoogtepunten
Inhoud met hoge frequentie (HF) kan uw prestaties gemakkelijk maken of breken. Te veel en het geluid wordt broos en onaangenaam, te weinig en het klinkt modderig en slecht gedefinieerd. De 1,75 inch titanium-diafragma compressiedriver van de EUROLIVE PRO-serie biedt een natuurlijk klinkende high-end, met een ultrabreed geluidspatroon van 100 ° x 50 °. De hoorn kan zelfs worden gedraaid (50 ° x 100 °), waardoor de B1520 wordt getransformeerd PRO in een uitstekende wig voor vloermonitors.

Laten we eens kijken naar technisch
Het unieke behuizingsprofiel van de B1520 PRO maakt meerdere positioneringsopties mogelijk: 10 ° of 35 ° cluster- en stapelmodus, statiefmontage met een ingebouwde 35 mm (1,375 '') paalaansluiting of positionering als een vloermonitor-wig. De B1520 PRO is in staat om extreem hoge geluidsdrukniveaus (96 dB volledige ruimte 1 W @ 1 m) en biedt een frequentiebereik van 50 Hz tot 18 kHz Ingebouwde overbelastingsbeveiliging zorgt voor een optimale HF-driverbescherming.

Waarde
Over de luidsprekers uit de EUROLIVE Professional-serie zouden we maar kunnen praten, maar horen is geloven. Kom vandaag nog langs bij de showroom van uw BEHRINGER-dealer en stel de B1520 PRO op de proef. We denken dat het moeilijk zal zijn om een ??beter klinkende luidspreker te vinden voor deze prijs!

Behringer B1520 PRO

• High-performance 1,200-Watt loudspeaker system for use as PA speaker or floor monitor
• Extremely powerful 15'' long-excursion driver provides incredibly deep bass and acoustic power
• Proprietary 1.75'' titanium-diaphragm compression driver for exceptional high-frequency reproduction
• Ultra-wide 50 Hz – 18 kHz frequency range (-10 dB), impedance 8 Ohms
• Extremely high sound pressure level (95 dB full space 1 W @ 1 m)
• Versatile enclosure profile allows different positioning:
- 10 & 35 degree cluster and stacking mode
- stand mounting with 35-mm pole socket
- floor monitor wedge
• Rotatable, unsymmetrical horn design allows driver adjustment for either horizontal floor monitor application or upright position
• Overload-protection circuitry ensures optimal HF driver protection
• Parallel input connectors allow linking of additional loudspeakers
• Ergonomically shaped handles for easy transport
• Rugged steel grill for optimal speaker protection
• Professional speaker connectors (compatible with Neutrik Speakon)
• High-quality components and exceptionally rugged construction ensure long life
• Conceived and designed by BEHRINGER Germany

Behringer B1520 PRO

Behringer B1520 PRO