Behringer 992 Control Voltages

Merk: Behringer |

Artikelnummer: 292106

Dit product is niet meer beschikbaar.

Interessante alternatieven

Populair van Behringer

Behringer 992 Control Voltages

Betreed de Behringer 992 CONTROL SPANNINGEN Module. Een authentieke reproductie van de circuits uit de "Modular 55 & 35" -serie die wordt gebruikt door 's werelds beroemdste pop-, rock- en jazzmuzikanten. Nu kunnen muzikanten hun eigen, unieke synthesizer bouwen die in een standaard Eurorack-koffer past voor een zeer betaalbare prijs. Mix en match specifieke modules om je persoonlijke, unieke synthesizer te creëren als aanvulling op de muziek die je speelt of ga helemaal los en vul een kamer, van vloer tot plafond, met modules die de wildste droom van elke synth-nerd vervullen.

KANALEN
De 992 CONTROL VOLTAGES beschikt over 4 kanalen voor CV-signalen die naar de 904A LPF-module worden gerouteerd. Hierdoor kan uw geluid vrijelijk worden aangesloten / losgekoppeld met een druk op de knop. Als u de schakelaar omhoog zet, betekent dit dat u uw signalen toestaat verbinding te maken met andere modules en vice versa.

EXTERNE INGANG EN VERDUIGERS
Er is een externe ingang beschikbaar. Als je een extra ingang hebt die je wilt aansluiten op de 992 CONTROL VOLTAGES module. En met de inverterende verzwakkingsknop kun je het CV-niveau van dit signaal aanpassen door het met de klok mee te draaien om het CV-niveau aan te passen van 0 tot 10 of tegen de klok in om het van 0 tot -10 te veranderen.

INS EN OUTS
Er zijn 3 geschakelde en gesommeerde CV-ingangen aanwezig voor de frequentieregeling van VCF-modules die kunnen worden aangesloten via 3,5 mm TS-kabels. Met de 992 STUURSPANNINGEN kunt u de gecombineerde spanning van alle 4 ingangen verzenden via 3 parallelle CV-uitgangen; die meerdere 904A LPF- en 904B HPF-modules kan aansturen voor een onbeperkt aantal sonische combinaties.

Behringer 992 Control VoltagesPower Consumption
• +12V: 10 mA
• -12V: 10 mA
• 5V: 0 mA

Dimensions
• 8 HP
• 35mm deep

Behringer 992 Control Voltages

Behringer 992 Control Voltages