Behringer 914 Fixed Filter Bank

Merk: Behringer |

Artikelnummer: 291457

Dit product is niet meer beschikbaar.

Interessante alternatieven

Populair van Behringer

Behringer 914 Fixed Filter Bank

Betreed de Behringer 914 VASTE FILTERBANK-module. Een authentieke reproductie van de discrete I / O-circuits uit de "Modular 55" -serie. " De beroemdste pop-, rock- en jazzmuzikanten ter wereld gebruiken dit voor hun shows. Nu kunnen muzikanten hun eigen, unieke synthesizer bouwen die in een standaard Eurorack-koffer past voor een zeer betaalbare prijs. Mix en match specifieke modules om je persoonlijke, unieke synthesizer te creëren als aanvulling op de muziek die je speelt of ga helemaal los en vul een kamer, van vloer tot plafond, met modules die de wildste droom van elke synth-nerd vervullen.

BAND PASS FILTERS
De 914 beschikt over 12 actieve banddoorlaatfilters, variërend van 125 Hz - 5,6 kHz met extra laagdoorlaat- en hoogdoorlaatfilters, zodat gebruikers de versterking op elk van de aangegeven frequenties kunnen aanpassen om het timbre en de resonantie van een signaal volledig vorm te geven en te regelen.

DUBBELE INGANG EN UITGANG
Mix de 914 met je andere modules via de dubbele 3,5 mm input en output jacks. De ingangen zijn parallel bedraad om de signaalbron te filteren en het ongefilterde signaal tegelijkertijd door te geven aan een andere module, terwijl de uitgangen twee verschillende signalen naar afzonderlijke modules kunnen sturen.

Behringer 914 Fixed Filter BankPower Consumption
• +12V: 60 mA
• -12V: 70 mA
• 5V: 0 mA

Dimensions
• 28 HP
• 35mm deep

Behringer 914 Fixed Filter Bank

Behringer 914 Fixed Filter Bank