Artikelnummer: 295582

Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.

Interessante alternatieven

Populair van Arturia

Arturia Sound Explorers Collection

Twintig jaar lang inspirerende instrumenten maken. Twintig jaar lang muzikanten voorzien van tools om onvergetelijke uitvoeringen te creëren.

Arturia besloot hun moment in de sonische geschiedenis te herdenken door een zeer speciale uitgave in beperkte oplage te lanceren. De lancering van dit verzamelobject markeert de intentie van Arturia om dit historische moment samen te delen. Dit pakket biedt het beste van Arturia's 20 jaar softwareontwikkeling en producten waarmee ze kunnen groeien naast hun toegewijde en veeleisende fans.

Dit is je kans om een ??stukje muziekgeschiedenis te bezitten. Deze Sound Explorers Collection-box bevat de meest iconische Arturia-softwaretitels, evenals een enorme verzameling uitstekende presets. Ontdek legendarische instrumenten, iconische effecten en nieuwe sonische mogelijkheden om u dieper in uw muzikale visie te brengen. Stem af op de toekomst door geschiedenis voor u te laten werken.


• Inclusief 250 GB harde schijf

In de doos vind je een harde schijf van 250 GB met daarin een selectie van de meest inspirerende softwaretitels en geluidspakketten. U kunt het ook gebruiken als een externe opslagschijf met vrije ruimte om een ??back-up te maken van uw waardevolle muziekprojecten. De installatie is snel en eenvoudig. Maak gewoon verbinding met uw computer en start het installatieprogramma ‘Sound Explorers Collection’.


• V Collection 7

23 legendarische instrumenten weer tot leven gebracht met de kracht van TAE® en Phi® modelleertechnologieën. Verlies jezelf in analoge synths, klassieke piano's, eigenzinnige keyboards en digitale polysynths, met meer dan 8.000 ontzagwekkende presets om te ontdekken.

V Collection bevat ook Analog Lab 4, een krachtige en intuïtieve interface waarmee je op één plek door al je V Collection-presets kunt bladeren op type, muziekgenre of op instrumenten. Het is de meest gebruiksvriendelijke muziekproductiesoftware die je nodig hebt om je muziekideeën op jouw manier te ordenen en de meest inspirerende presets te vinden met algoritmen voor machine learning. Bereik een naadloze podiumervaring met de podiumweergave en het concertpaneel in livemodus.


• FX-collectie

Transformeer je mixen met circuitnauwkeurige emulaties van de meest iconische effect- en studiogereedschappen die ooit zijn gemaakt. Aloude uitrusting die het geluid van muziek zoals we die kennen echt heeft veranderd, aangevuld met opwindende nieuwe functies voor de moderne producer.


• Pigments

Een echte 21e-eeuwse synth die ongelooflijke FM, virtuele analoge, sampling en granulaire synth-engines combineert met onbeperkte modulatie. Vol met presets gemaakt door grote artiesten en geluidsontwerpers, zal deze synthesizer je muziek naar nieuwe horizonten openen.

Arturia Sound Explorers Collection

• AAX, AU, VST, VST 3, NKS ondersteuning
• Works with Apple OSX / Mac OS, Microsoft Windows
• Boxed software
• Weight: 200 gr
• Measurements (packaging): 22,5 x 16,0 x 5,5 cm
• Anniversary Edition
• Hard drive 250 GB

• Contains
- V Collection 7
- FX Collection
- Pigments 2
- 40x preset pack

Arturia Sound Explorers Collection

Arturia Sound Explorers Collection