Artikelnummer: 262875

Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.

Interessante alternatieven

Populair van Arturia

Arturia RackBrute 3U

Arturia RackBrute 3U is een instelbaar Eurorack-behuizingssysteem dat uw geluidsmodules opslaat, beschermt en voedt. Door alles binnen handbereik te plaatsen, is dit de perfecte oplossing voor moderne muzikanten die totale controle willen hebben over hun creatieve ruimte. De Arturia RackBrute maakt het ook gemakkelijk om in te pakken en naar je optredens te reizen dankzij het innovatieve ontwerp, waardoor uw kostbare modules beschermd blijven tegen schade. Het beschikt ook over een speciale voedingsmodule met status-LED's.

Een flexibele oplossingOf u nu liever uw modules op uw bureau wilt patchen, schuin staat of face-on hebt tijdens het uitvoeren, Arturia RackBrute 3U biedt u een oplossing. U kunt het systeem zelfs inklappen om veilig te reizen of op te bergen. Geen enkele andere Eurorack-zaak biedt u dit niveau van flexibiliteit.Sterk als een rots

Een veilig huis voor uw waardevolle collectie, arturia RackBrute 3U is een robuust, uitgebalanceerd systeem dat niet wiebelt of instort. De combinatie van een metalen frame, stevige behuizing en stevige opvulling is geruststellend zwaar en zal u niet in de steek laten. De optionele arturia RackBrute Reistas houdt ook uw apparatuur kras-, spat- en stofvrij.

Vergrendelen en laden: de Arturia-koppelingHoewel het prachtig werkt als een configureerbare standaard voor uw modulaire rig, is het RackBrute-systeem ontworpen om perfect te werken met de nieuwste generatie Arturia-hardwaresynths. Nu is het gemakkelijk om een ??draagbaar, aanpasbaar muzikaal ecosysteem te creëren dankzij de Arturia Link. Sluit de MiniBrute of MiniBrute 2S met gemak aan en kijk uit naar meer synths die dit uitstekende, patentvrije verbindingssysteem gebruiken.

Arturia RackBrute 3U

• Robust steel and aluminium frame
• Comfortable padded handle for pain-free travel
• Configurable layout to suit any style of play
• Power module: power supply with 1600mA +12V output, 1600mA -12V output and 900mA +5V output. 5HP width.
• Space to connect up to 20 modules
• Link system: connect to another RackBrute to expand your collection, or MiniBrute 2 or MiniBrute 2S to create a full-blown modular synth creative EcoSystem
• Retractable Spacers to prevent collisions while in transit.
• 88HP total width, 83HP available when power supply module is connected

Arturia RackBrute 3U

Arturia RackBrute 3U