Anika Nilles & Kaz Rodriguez stellen de Roland TD-17 kits voor


Vrijdag 22 juni mogen we twee drumtalenten verwelkomen in onze KEYMUSIC winkel te Sint-Niklaas
Niemand minder dan Anika Nilles & Kaz Rodriguez komen de TD-17 kits voorstellen en geven ook nog extra aandacht aan de TD-50 kits en de TD-25

Anika Nilles

Anika Nilles heeft de laatste drie jaar een naam opgebouwd voor zichzelf als YouTube sensatie, met meer dan 13 miljoen views op haar drumvideo's met originele composities, en als solo artiest die toert door Europa, China en Noord-Amerika. Haar drumstijl onderscheidt zich door haar sterke groove, haar finesse en techniek die zorgen voor een unieke sound. Ze gebruikt haar drums als een expressief instrument in plaats van een gewone ritme aangever, wat er voor zorgt dat er een extravagant spel ontstaat zonder de focus te stelen van de muziek. 

Ze heeft verschillende singles uitgebracht, evenals een debuutalbum "Pikilar", die allemaal een plaatsje verdienden in verschillende top muzieklijsten over de hele wereld. 
Na de release werd "Pikalar" onmiddelijk toegevoegd aan de 'iTunes 200 Top Rock Releases'-hitlijst in de VS en klom ze zo op naar nummer 113, een opmerklijke prestatie. 

Iedereen in de drumgemeenschap weet dat Anika in 2015 en 2016 de 'Modern Drummer Readers Poll' voor 'Up and Coming Artist' heeft gewonnen, alsook '#1 Rising Star' in het tijdschrift 'DRUM!'. Ze werd gestemd op #3 voor best educator op de UK drummies awards in 2017. 

Met NEVELL trok Anika een groep van drie energieke en gepassioneerde muzikanten samen om van haar muziek een spectaculaire liveshow te maken. 

Kaz Rodriguez

Kaz Rodriguez staat bekend als componist, toersessie drummer in de pop scene, en het geven van internationale masterclasses.
Hij heeft al eens samengewerkt met Anika Nilles, maar ook met Aaron Spears, Chris Coleman, Gerald Heyward en nog veel meer.

Afgezien van zijn overduidelijke talenten achter de kit, is zijn reputatie zeker te danken aan het aangeboren talent dat Kaz bezit om briljante achergrondtracks voor drummers te schrijven en produceren. Een snelle kijk op YouTube, maakt al snel duidelijk dat heel wat drummers zijn tracks gebruiken. 

Kortom 2 drumtalenten die je zeker niet mag missen en het beste is... het evenement is gratis en voor niks! 


OPGELET: Het evenement is gratis, maar registreren is verplicht.

Wanneer: Vrijdag 22 juni
Waar: KEYMUSIC Sint-Niklaas
Tijd: 20.00u - 22.30u