Gitaarmarkt bij Keymusic Herentals!


Op zaterdag 20 april is het weer tijd voor 1 van onze Gitaarmarkten! Wij gaan al onze gitaren, versterkers, effecten en accessoires uit onze voorraad verzamelen en in onze winkel in Herentals neerzetten met extra scherpe prijzen! De Gitaarmarkt is hét moment voor alle gitaristen of mensen die erover denken om gitaar te gaan spelen om een instrument aan te schaffen. Goedkoper ga je ze namelijk niet vinden.

Let op de kleuren van de stickers! Op iedere gitaar vind je een sticker in de kleuren paars, rood, groen, blauw of geel die respectievelijk staan voor 10%, 20%, 30%, 40% en 50% korting. Deze korting komt bovenop de prijs op het prijskaartje, welke al een gereduceerde outlet-prijs is! Korting op korting die kan oplopen tot een totaal van wel 50% van de originele prijs!!!

OPGELET: producten kunnen niet worden gereserveerd en ook online zijn deze prijzen niet geldig. Om jouw koopje te doen verwachten we jou in ons filiaal te Herentals, dit is tevens ook de enige winkel waar de actie plaatsvindt. 


Datum: zaterdag 20 april
Tijd: vanaf 10:00 uur
Locatie: Bovenrij 55, 2200 Herentals

 

Voorwaarden

- Kortingsactie en aanbiedingen geldig tot einde voorraad. Van bepaalde artikelen zijn meerdere stuks beschikbaar.
- Wettelijke garantietermijn van toepassing.
- Promotie alleen geldig in ons filiaal te Herentals. Niet op andere locaties, ook niet online.
- Promotie niet geldig in combinatie met andere promoties of acties en niet cumuleerbaar met zichzelf.