Om te vieren dat Keymusic 25 jaar bestaat organiseren we op zaterdag 11 november een groot festijn in ons filiaal in Sint-Niklaas, België. Op deze dag kun je genieten van live muziek, workshops, hapjes en drankjes en natuurlijk de scherpste deals! Jij komt toch ook?!


Vanaf nu krijg je 11% korting op tienduizenden productenmet de kortingscode KEY25. Deze actie geldt zowel in onze webshop als in onze winkels.

Voorwaarden:
• Indien de code niet werkt op een bepaald product wil dit zeggen dat dit merk niet deelneemt aan de actie.
• Actie geldig voor bestellingen die gedaan zijn tussen 10/11/2017 en 12/11/17(23:59)
• De code werkt vanaf verkrijgen van deze mail.
• Actie is niet cumuleerbaar met deze en andere acties.
• Vragen over de actie? Mail naar helpdesk@keymusic.com.
• Geen directe reactie? Geen probleem. Uw mail valt tijdens de actieperiode en zal aanzien worden als mogelijk korting toepasbaar.

Tijdschema:


Te gekke artiesten:- Lilith Merlot is niet de zoveelste pretty lady met een pretty voice. Nee, naast haar waanzinnige stem komt alles wat ze zingt ook nog eens keihard binnenzetten. Namens AKG en JBL betovert ze je met haar live performance.

- Marjolein Marzacu en Sascha van Loenen presenteren hun gezamenlijke passie voor muziek met de JBL Eon. Sascha verzorgt de gitaar en Marjolein vult de muziek aan met haar fluwelen stem. Dit jonge talent geeft je de energie om zelf muziek te gaan maken.

- Steven de Bruijn is een Belgische mondharmonicaspeler met meerdere award nominaties op zijn naam, in de categorie 'Beste Muzikant.' Zaterdag demonstreert Steven het merk Hohner.

- Eddie Conard  & Frank Peeters demonstreren Lewitt microphones. Eddie Conard verzorgt percussie en zang in samenspel met de gitaarpartijen van Frank Peeters.

- Marc Meesters is een gitaarvirtuoos die je een pallet laat zien aan Boss effecten, voor een optimaal gebruik van je gitaar en pedalboard.

- Patrick Dorcean is te gast namens Zildjian en Tama en laat je de beste grooves zien op het gebied van cymbals en drums.


Clinics en workshops 

Tijdens ons 25 jarig bestaan zijn er ontzettend veel muziekprofessionals aanwezig die je je alles over instrumenten, produceren, livesound, studiogear en geluidstechniek kunnen leren. Tussen de clinics door kun je een kijkje nemen bij de stands van de onderstaande merken! Daarnaast kun je alle gear lekker uitproberen natuurlijk!

 Meld je hieronder gratis aan!