Triggerfinger

Triggerfinger is een Belgische rockband opgestart in 1998, de band bestaat uit 3 muzikanten: Ruben block (zanger/gitarsit), Paul Van Bruystegem (bassist) en Mario Goossens (drummer). 

In 2004 brachten ze hun debuutalbum uit: 'Triggerfinger'. Het tweede album 'What Grabs Ya?' kwam uit in 2008 na het live album 'Faders Up' dat werd uitgebracht in 2007.
Hun derde album 'All This Dancin' Around' kwam zelfs in de Nederlandse hitlijsten. Er volgde nog een ep 'Do you think i'm sexy', speciaal voor Record Store day en een cover van Lykki Li 'Follow Rivers'. In mei 2012 brachten ze 'Faders Up 2 - Live in Amsterdam' uit, die werd opgenomen in de Melkweg in Amsterdam. In 2014 volgde het album 'By Absence of the Sun', een succesvol album met een nummer 1 plaats en goud in zowel België als Nederland. Hun vijfde studioalbum 'Colossus' kwam uit op 25 augustus 2018. 

De band stond al vier keer op Pukkelpop en Rock Werchter, vijf keer op Pinkpop en vier keer op Lowlands. Ze speelde ook het voorprogramma voor onder meer Deep Purple en de Red Hot Chili Peppers. In 2013 mochten ze tijdens Barclaycard British Summer Time Festival naast onder andere de Rolling Stones spelen. 

Gear

KEYMUSIC is er trots op zo veel talent te kunnen ondersteunen door middel van de beste muziekapparatuur en instrumenten. Bovendien is het handig voor jou als klant om een idee te krijgen welke instrumenten of apparatuur bij jou zouden kunnen passen. Doe er dus je voordeel mee!