Sean Dhondt

Sean Dhondt is een Belgisch muzikant, radio- en televisiepresentator. Hij werd vooral bekend door zijn poppunkgroep Nailpin en als VJ Sean op TMF en Jim TV. 

Sean startte zijn muziekcarrière in 2003 als drummer in de punkband Nailpin. Na het vertrek van zanger Niko Van Driessche in 2006, werd Sean de nieuwe leadzanger van de groep. Datzelfde jaar bracht Nailpin hun tweede album uit, de single 'They Don't Know' werd razend populair en kwam in de Ultratop 50 terecht. In 2009 lastte de band een pauze in, waaruit later bleek dat er geen verdere plannen werden gemaakt Nailpin terug op te starten. 

Pas in 2014 werd Sean terug bekend op muzikaal vlak door de lancering van de groep Manoeuvres, waar hij wederom de leadzanger is. 

Eind augustus 2015 startte Dhondt op radiozender Qmusic met The BSMNT, een avondprogramma dat vooral rond alternatieve muziek draait en waarin geregeld bands kort komen optreden. In het najaar van 2017 presenteerde Dhondt een eigen radioprogramma op zondag tussen 10 en 12 uur. Vanaf januari 2018 is hij elke werkdag te horen tussen 13 en 16 uur.

Gear

KEYMUSIC is er trots op zo veel talent te kunnen ondersteunen door middel van de beste muziekapparatuur en instrumenten. Bovendien is het handig voor jou als klant om een idee te krijgen welke instrumenten of apparatuur bij jou zouden kunnen passen. Doe er dus je voordeel mee!