Robert Abigail


Robert Abigail is in België één van de meest gevraagde DJ’s binnen de dance scene. 
De van oorsprong Nederlandse DJ werd met name bekend door zijn nummer ‘Mojito Song’ die onder een reclame van Bacardi gebruikt werd. 
Voor dit nummer ontving Robert Abigail één keer goud en één keer platina. Robert Abigail kan je terug vinden op elk groot festival, evenement of in clubs over heel de wereld. Zo is hij bekend in Europa, Rusland, Azië en Noord-Afrika. Met een combinatie van EDM, house, big room & progressive weet hij op elk event een unieke set en sfeer neer te zetten. Robert Abigail zet zich via KEYMUSIC in voor de beginners tot professionals met onder andere workshops, advies op maat en video reviews. In 2018 startte hij samen met KEYMUSIC 'The National DJ Contest' op, waar 7 finalisten het tegen elkaar mochten opnemen voor de hoofdprijs. 

 

"Zolang ik mijn passie kan delen met mensen die het appreciëren, kan je me vinden achter de dj tafel!"
Robert Abigail

Gear

KEYMUSIC is er trots op zo veel talent te kunnen ondersteunen door middel van de beste muziekapparatuur en instrumenten. Bovendien is het handig voor jou als klant om een idee te krijgen welke instrumenten of apparatuur bij jou zouden kunnen passen. Doe er dus je voordeel mee!

Hieronder vind je een lijst van spullen die Robert Abigail bij KEYMUSIC gekozen heeft en die hij regelmatig gebruikt.

• Pioneer XDJ-RX2
• Sennheiser HD 25 Plus