Ozark Henry 


Piet Goddaer is zijn geboortenaam maar sinds 1995 is hij beter bekend onder de naam Ozark Henry. De Belgische singer-singwriter haalde zijn inspiratie uit het gebergte in de Verenigde Staten: Ozark Mountains en uit het boek "Junkie" van William S. Burroughs. Hij is ook platenproducer en arrangeur.

Zijn eerste album 'I'm Seeking Something That Has Already Found me' was avant-gardisch getint, zijn derde album 'Birthmarks' vormde dan weer een overgang tussen experimentele muziek en popmuziek met klassieke invloeden zoals strijk- en blaasinstrumenten. Dit album en het album 'The Sailor Not The Sea' zorgden voor zijn definitieve doorbraak in België. Sinds 'Soft Machine' zijn de albums meer gekenmerkt door een iets meer mainstream geluid.

Ozark Henry schrijft, componeert en produceert zijn albums volledig zelf. Zo kan hij de controle behouden als hij zijn albums maakt, om zo op de beste manier het geluid in zijn hoofd over te kunnen brengen. Naast albums heeft hij ook enkele soundtracks uitgebracht en produceert hij albums voor andere artiesten. 

Gear

KEYMUSIC is er trots op zo veel talent te kunnen ondersteunen door middel van de beste muziekapparatuur en instrumenten. Bovendien is het handig voor jou als klant om een idee te krijgen welke instrumenten of apparatuur bij jou zouden kunnen passen. Doe er dus je voordeel mee!