Oscar & the Wolf


Oscar & the Wolf is opgericht in 2010 door frontman Max Colombie, die beter bekend is bij de Vlaamse jeugd van 2005 voor zijn deelname aan Eurosong for Kids. Zijn muziektalent is met de jaren gegroeid en daar is de ondertussen de toch wel vrij succesvolle band Oscar & the Wolf uit ontstaan. 

Ze kenden pas echt een doorbraak in 2014 dankzij hun debuutplaat 'Entity'. Met hun doorbraakhits 'Princess', 'Undress' en 'Strange Entity' werden ze al snel bekend en hun album werd door Cutting Edge het beste Belgische debuut van 2014 genoemd. 
Ondertussen wonnen ze al 6 nominaties voor de MIA's van 2014 en werden ze ook 8 keer genomineerd voor Red Bull Elektropedia Award, hiervan wonnen ze er twee. 

De tweede plaat 'Infinity' kwam uit in 2017. De single 'Breathing' uitgebracht in juni, haalde de top 10 van de Ultratop 50 en behaalde ook goud. De festivalzomer van 2017 was voor hen een hoogtepunt met Rock Werchter, Tomorrowland, Down the Rabbit Hole en de Lokerse feesten op hun palmares. Ook voor de MIA's van 2017 werden ze 6 keer genomineerd. 

Gear


KEYMUSIC is er trots op zo veel talent te kunnen ondersteunen door middel van de beste muziekapparatuur en instrumenten. Bovendien is het handig voor jou als klant om een idee te krijgen welke instrumenten of apparatuur bij jou zouden kunnen passen. Doe er dus je voordeel mee!