Goose 


De Belgische elektrorockband is gevormd in 2000 door Michael Karkousse, Dave Martijn, Tom Coghe en Bert Libeert. In 2002 wonnen ze de Humo's Rock Rally, later namen ze met Teo Miller hun eerste single op: 'Audience'. 

Op 11 september 2006 maakte ze hun debuut met het album 'Bring it On', waarmee ze op tournee gingen. In 2010 verscheen 'Synrise', hun tweede album. Het titelnummer 'Synrise' werd door onder meer Soulwax geremixt, Jef Neve maakte er een klassieke pianoversie van. Hun derde album 'Control, Control, Control' kwam uit in 2012 en werd volledig live opgenomen in de studio met hulp van Paul Stacey en Dave Sardy. 

In 2016 stonden ze voor het eerst op de main stage van Rock Werchter en kregen ze de Lotto Arena uitverkocht. Dit door hun vierde album 'What You Need' dat verscheen op 15 april 2016 en kreeg een eerste plaats in de Ultratop lijst. 

Gear

KEYMUSIC is er trots op zo veel talent te kunnen ondersteunen door middel van de beste muziekapparatuur en instrumenten. Bovendien is het handig voor jou als klant om een idee te krijgen welke instrumenten of apparatuur bij jou zouden kunnen passen. Doe er dus je voordeel mee!