Bazart 

Bazart is een indie-popgroep uit België, opgericht in 2008 door zanger Mathieu Terryn en zanger/gitarist Simon Nuytten. Andere bandleden zijn Oliver Symons, Daan Schepers en Robbe Vekeman. Met hun Nederlandstalige nummers probeert de band naar eigen zeggen de kleinkunst populair te maken onder het Belgische Publiek. 

Doorbraak

In 2012 kwam de ep 'Meer dan ooit' uit, daarna volgde in 2015 de ep 'Bazart'. De single 'Goud' verscheen in de top 10 van Studio Brussel en De Afrekening, kwam op de hoogste positie terecht in de Graadmeter en werd uitgeroepen tot Single van de Week door 3voor12. In juni 2016 brachtten ze de single 'Chaos' die op zijn beurt ook de hoogste positie in de Afrekening en de Graadmeter behaalde. Hierdoor werden ze op verschillende Belgische en Nederlandse festivals gevraagd zoals Rock Werchter en Pinkpop. 

In September 2016 volgde hun debuutalbum 'Echo', dat werd voorgesteld tijdens twee uitverkochte shows in de AB in Brussel. Het duurde niet lang of het album bereikte de eerste plaats in de Ultratop 200, dit na maar liefst een week, wat een record was. Twee jaar later stelde ze hun tweede album voor: 2. De single 'Grip (omarm me)' haalde de top 10 van de Ultratop 50, het album zelf haalde net als 'Echo' de eerste positie in de albumlijst. 

Na enkele drukke festivalzomers en een uitverkocht Sportpaleis blijven ze goed op dreef met hun laatste single die in december 2018 uitkwam. In samenwerking met de Nederlandse zangeres Eefje de Visser brachten ze 'Onder ons' uit, dat eveneens in de Vlaamse hitlijsten terechtkwam. 

Gear

KEYMUSIC is er trots op zo veel talent te kunnen ondersteunen door middel van de beste muziekapparatuur en instrumenten. Bovendien is het handig voor jou als klant om een idee te krijgen welke instrumenten of apparatuur bij jou zouden kunnen passen. Doe er dus je voordeel mee!