Bart Peeters

Bart Peeters is Vlaamse zanger, drummer, gitarist, presentator en acteur en is al actief in de muzikale wereld sinds 1978. Samen met Hugo Matthysen, Jan Leyers en Marc Kruithof begon hij in de coverband genaamd 'Beri, Beri'. Bart werd echter pas bekend als muzikant bij 'The Radios'. De band scoorde toen met de hits 'She goes nana' en 'I'm into folk'. Naast deze band was hij ook drummer bij CPeX onder de naam 'Vettige Swa', zijn alter ego. 

In 2004 toerde hij rond door de Belgische theaters met 'Bart Peeters zonder Circus', een muzikale show met liedjes van zijn autobiografische en Nederlandstalige solo album: 'Het Plaatje van Bart Peeters'. Na het uitbrengen van het album 'Slimmer dan de zanger' toerde hij verder in 2007, in 2008 volgde een theatertour door Vlaanderen en Nederland met het nieuwe album 'De Hemel in het klad'. 

Na een album met kinderliedjes, die hij gebruikte voor zijn televisieprogramma, bracht hij in 2010 zijn nieuwste cd uit: 'De ideale man'. Eind 2011 last hij uiteindelijk een muzikale stop in, die hij na enkele onderbrekingen, zou nemen tot eind 2014. Hij maakte een comeback met zijn album 'op de groei'. 'Brood voor morgenvroeg', dat uitkwam in 2017, is voorlopig zijn laatst uitgebrachte album waarmee hij Vlaanderen rondtourde tot maart 2018. 

Gear

KEYMUSIC is er trots op zo veel talent te kunnen ondersteunen door middel van de beste muziekapparatuur en instrumenten. Bovendien is het handig voor jou als klant om een idee te krijgen welke instrumenten of apparatuur bij jou zouden kunnen passen. Doe er dus je voordeel mee!