Alex Agnew

Alex Agnew is vooral bekend als Belgisch cabaretier en stand-up comedian, maar daarnaast is hij ook zanger bij de band Diablo Blvd. 

De band werd in 2005 opgericht door Alex Agnew zelf en Dave Hubrechts, later kwamen bandleden Andries Beckers, Tim Bekaert en Kris Martens erbij. In 2015 verliet Dave Hubrechts de band en schakelde Tim Bekaert over van bas naar gitaar, Jan Rammeloo neemt de bas nu voor zijn rekening. 

In 2009 brachten ze hun eerste full-cd album uit 'The Greater God', het werd geproduced door Ace Zec en bereikte de 33e plaats in de Belgische albumhitparade. In 2011 brachten ze hun tweede CD uit 'Builders of Empires', dit keer geremixed door Jens Bogren.

Ze stonden al op verschillende Belgische festivals zoals Pukkelpop en Graspop, in 2010 gaven ze een exclusief optreden in het Glazen huis van Studio Brussel ten voordele van Music for Life. In 2014 volgde hun derde album 'Follow The Deadlights', gemixt door Jay Ruston en mastered door Paul Logus. Om hun nieuwe album te releasen organiseerde ze hun eigen festival 'Diablo Fest (Part I)'.

Tijdens hun Europsere tour hebben ze al in verschillende voorprogramma's gespeeld van wereldbekende bands zoals Epica, Machine Head, Ace Frehley en Life of Agony. 

Gear

KEYMUSIC is er trots op zo veel talent te kunnen ondersteunen door middel van de beste muziekapparatuur en instrumenten. Bovendien is het handig voor jou als klant om een idee te krijgen welke instrumenten of apparatuur bij jou zouden kunnen passen. Doe er dus je voordeel mee!