Studio & Producer

Studio & producer

KEYMUSIC heeft jarenlange ervaring op het gebied van recording en productie. De studio productgroep verandert snel en heeft een zeer breed assortiment. Door de technologische vooruitgang worden er ook in de studio steeds weer grote stappen gemaakt en veel nieuwe producten ontwikkeld.

Een van die veranderingen is de toegankelijkheid van een eigen productie-omgeving. Iedereen heeft een computer, en het opnemen en produceren van je eigen liedjes is niet meer alleen weggelegd voor professionals. Een paar eenvoudige controllers en aantrekkelijk geprijsde studiosoftware voor op je laptop; niets staat de beginnende producer nog in de weg om bij KEYMUSIC te slagen voor een eerste homestudio.

assortiment

Bij KEYMUSIC vind je alles wat je nodig hebt; van audio-interfaces, studiomixers, microfoons en software tot studio-effecten, monitors en hoofdtelefoons. In onze webshop vind je een groot assortiment aan DAW's (Digital Audio Workstation) waaronder Cubase, Ableton Live, Pro Tools en Reason. Ook voor software plug-ins en virtuele instrumenten ben je bij KEYMUSIC aan het juiste adres.

Ook de  meest veeleisende professional kan bij KEYMUSIC zijn hart en zijn nieuwe gear ophalen. Onze specialisten kunnen je altijd voorzien van gedetailleerde specs en een nuttig advies. De allerbeste mix kun je alleen maken met de juiste spullen en een perfect geconditioneerde studio. Daarom bieden we naast alle apparatuur ook alle benodigde accessoires zoals geluidsabsorptie, signaalverdelers en de juiste kabels. Je merkt het al, zowel voor digitale als analoge opnames ben je bij KEYMUSIC aan het juiste adres!