Gitaar & Bas

Gitaar kopen?

KEYMUSIC is al sinds jaar en dag toonaangevend op het gebied van elektrische en akoestische snaarinstrumenten en beschikt over het grootste assortiment gitaren en basgitaren in de Benelux. Of je nu een beginner, gevorderde of professional bent, KEYMUSIC heeft voor ieder wat wils. Voor zowel akoestische als elektrische (bas)gitaren hebben wij op het gebied van versterking een zeer uitgebreid assortiment. We zijn premium dealers van alle topmerken.

Naast ons online aanbod kun je natuurlijk altijd binnenlopen in één van onze 18 gitaarwinkels. Onze specialisten staan klaar voor advies. Kom dus langs en ervaar zelf ons aanbod in gitaren, basgitaren, versterkers en effecten.

Gitaarwinkels België

Van beginnersgitaar tot Custom Shop

Voor de beginnende gitaristen heeft KEYMUSIC zeer aantrekkelijk geprijsde (elektrische of akoestische) gitaarsets van bijvoorbeeld EpiphoneSquier en Ibanez. Op deze manier kun je tegen een aantrekkelijke prijs een complete set in huis halen en direct je gitaarcarrière starten. Verder hebben wij een fraaie selectie kindergitaren en beginnersgitaren. Maar ook de meer exclusieve instrumenten komen aan bod in onze custom shop. Voor ieder wat wils.

Elektrisch of akoestisch?

Als doorgewinterde gitarist heb je natuurlijk een scala aan eisen waaraan jouw perfecte gitaar moet voldoen. KEYMUSIC heeft alles in huis, zoals Stratocasters, Telecasters, SG’s, Les Paul’s en Superstrats. Ook voor diverse jazz gitaren, heavy metal modellen en linkshandige gitaren ben je aan het juiste adres. Op zoek naar een akoestisch model? Kijk dan eens naar onze Spaanse en western gitaren met of zonder element.

Gitaareffecten

Wil je je gitaargeluid een lekker randje geven? Kijk dan bij de effecten met een uitgebreid assortiment van analoge effecten, zoals delay/reverb, distortion/overdrive, Wah Wah en chorus van merken, zoals Boss, Electro Harmonix en MXR. En op het gebied van modeling heeft KEYMUSIC diverse multi-effecten van merken als Line 6, Digitech en TC Electronic.

Gitaaraccessoires

Ook voor de in populariteit stijgende ukelele en overige traditionele snaarinstrumenten zijn er in alle prijscategorieën goede opties. Vergeet bij aanschaf van je favoriete (elektrische) gitaar niet je gitaaraccessoires mee te bestellen, zoals een gitaarhoes, plectrum of gitaarkabel!

Bassisten

Voor bassisten hebben wij een fraai aanbod basgitaren, basversterkers en baseffecten in huis. AmpegFender, EBS, Ibanez, Markbass en veel meer befaamde merken tref je aan in onze winkels. Voor starters hebben we natuurlijk complete basgitaarsets.