Drums & Percussie

Geef toe: als er één instrument is dat iedereen zou willen spelen is het wel slagwerk. Hoewel, één instrument? Slagwerk is eigenlijk een verzamelnaam voor een heel scala aan instrumenten. Akoestische drums, elektronische drums, bekkens, hardware, percussie, vellen, drumstokken, toebehoren: alles wat je nodig hebt vind je in ons uitgebreide slagwerkassortiment.

Een drumstel kent iedereen, maar welk model heeft je voorkeur? Akoestische drums vormen al ruim honderd jaar het kloppend hart van populaire muziek. Er is niets dat kan wedijveren met het gevoel, de expressie en pure power van een echt drumstel. Toch is elektronisch slagwerk tegenwoordig populairder dan akoestische sets. Voor vergelijkbare prijzen heb je heel veel extra mogelijkheden en het is een heel stuk stiller.

Cymbalen vormen een wereld op zich. Zoveel drummers, zoveel voorkeuren, dus fijn om te weten dat we zo’n ruime sortering hebben. Dat geldt ook voor hardware, want geen drummer kan zonder de juiste standaards, houders en pedalen. Percussie is de basis van al het slagwerk. Conga’s, bongo’s, djembés, cajons, shakers, bellen, tamboerijnen: bij KEYMUSIC vind je een enorm aanbod uit alle windstreken.

Ook uit vellen en stokken is genoeg te kiezen. Ze zijn van grote invloed op de klank van je drumstel. Onze specialisten helpen je graag op weg om de beste sound te vinden. Voor de beste bescherming van je kostbare spullen kun je bij ons terecht voor verschillende hoezen en koffers. Kijk ook eens bij de accessoires voor drummatten, practice pads, onderhoudsmiddelen en nog veel meer.