Digitale Piano's

Digitale piano

De digitale piano speelt en klinkt als een akoestische piano, maar heeft een paar belangrijke voordelen. Zo is hij makkelijker te verhuizen, hoef je hem nooit te stemmen en kun je altijd een hoofdtelefoon gebruiken. Behalve deze genoemde voordelen biedt de digitale piano ook nog vele andere geluiden, metronoomfuncties, en soms zelfs begeleidingsstijlen. KEYMUSIC levert onder andere Yamaha digitale piano's, Roland digitale piano's en Korg digitale piano's.

Compacte piano

Er is altijd een model te vinden dat mooi in je interieur past. Als je niet zoveel ruimte hebt is een compact piano bijvoorbeeld geschikt voor jou. Een lichte piano is ideaal als je veel reist of optreedt. De digitale piano's in ons assortiment zijn ook geschikt voor live gebruik, maar in verband met het formaat raden we je dan een stage piano aan. Digitale piano's met MIDI kunnen worden gebruikt om computersoftware of andere studio-apparaten aan te sturen. 

Digitale vleugel

Wist je dat er zelfs digitale vleugels bestaan? Natuurlijk vind je die ook bij KEYMUSIC. Verder kun je kiezen uit homepiano's, compact piano's en arranger pianos. Bij arranger piano's is een groot aanbod van achtergrondmuziek, backingtracks en drum sounds ingebouwd. Met de ingebouwde metronoom leer je superstrak spelen. 

digitale piano vs. akoestische piano

Het gevoel van een echte piano wordt extreem goed nagebootst bij de huidige generatie digitale piano's. Elke fabrikant gebruikt echter andere technieken om de feeling van akoestische piano's te reproduceren. De aanslag, terugslag en de tegendruk is bij iedere piano verschillend. Kom langs in één van onze winkels en voel wat het best bij je past!